Mergi direct la conținut »
Contra îl vrea pe Gnohere la națională: ”E posibil să-l aduc”. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinească ”Bizonul”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Contra îl vrea pe Gnohere la națională: ”E posibil să-l aduc”. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinească ”Bizonul”

Contra îl vrea pe Gnohere la națională: ”E posibil să-l aduc”. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinească ”Bizonul”

Contra îl vrea pe Gnohere la națională: ”E posibil să-l aduc”. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinească ”Bizonul”.

Cosmin Contra se gândește la soluții pentru postul de atacant, fiindcă debutul în Liga Națiunilor e aproape, iar atacanții români, cu excepția lui Țucudean, nu dau randament.

Florin Andone n-a debutat încă la Brighton, fiind accidentat, iar Keșeru dă goluri la Ludogoreț, dar randamentul său la națională nu e mulțumitor.

Contra a remarcat startul fabulos de sezon al lui Gnohere, care a marcat cinci goluri în Liga 1, în primele cinci etape, și două în Liga Europa.

Contra îl vrea pe Gnohere la națională: „Omrani și Gnohere au un randament extraordinar”

„Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus `Bizonului`, când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment.

 Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență”, a spus Contra, la Digi Sport.
România a folosit până acum un singur fotbalist naturalizat, pe „neamțul” Max Nicu. Recent, moldoveanul Virgiliu Postolachi și-a luat și el cetățenia română
Ca să-și ia cetățenia română, Harlem Gnohere ar trebui să fi jucat cinci ani în România. Dar francezul abia a împlinit trei ani de când a fost transferat de Dinamo.
Close
Închide
  Close