Mergi direct la conținut »
Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei pneumonii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei pneumonii

Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei pneumonii, potrivit stiripesurse.ro. Fostul mare fotbalist de la Dinamo Bucureşti va rămâne sub supravegherea medicilor.

Cornel Dinu (69 de ani) a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unei pneumonii, fiind internat imediat pentru a primi tratamentul adecvat. El va rămâne în perioada următoare sub supravegherea medicilor.

Cornel Dinu a mai avut probleme de sănătate şi în anul 2011, când a suferit un infarct. „Era un infarct puternic. Cred că acela a fost un moment de cumpănă, pentru că din infarctul acela puteam să nu mai ies!”, declara fosta glorie dinamovistă, despre cumpăna prin care a trecut.

Câteva luni mai târziu, Cornel Dinu a trecut printr-un nou moment dificil. Soţia lui, Silvia Dinu, a murit, la Spitalul Floreasca, unde fusese internată în stare gravă. Silvia Dinu suferea de diabet, ciroză, artrită, diabet și avea probleme cardiace.


REPORTAJ cu sânge albastru/ Cine este echipa România Regală. Regele lor e golul! Amical cu etichetă cu Heerenveen, pe fostul stadion ”Carol al II-lea”

Close
Închide
  Close