Mergi direct la conținut »
Moţi, după primul meci în grupele Ligii: ”Chipciu şi Keşeru nu sunt de nivelul lui Balotelli”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Moţi, după primul meci în grupele Ligii: ”Chipciu şi Keşeru nu sunt de nivelul lui Balotelli”

Cosmin Moţi (29 de ani) a debutat marţi seară în grupele Ligii Campionilor, în partida pe care echipa sa, Ludogoreţ Razgrad, a pierdut-o dramatic, scor 1-2, pe terenul celor de la FC Liverpool.

Campioana Bulgariei a rezistat în faţa ”cormoranilor” până în minutul 82, când Balotelli a deschis scorul. A reuşit, totuşi, să egaleze prin Dani Abalo (90+1), dar a fost învinsă în cel de-al treilea minut suplimentar al partidei, când Gerrard a transformat un penalty.

La finalul jocului, Cosmin Moţi, a descris cum s-a simţit la primul său meci în grupele Ligii Campionilor, dar a şi răsucit cuţitul în rana steliştilor. ”Păcat că nu am reuşit să luăm un punct. Dar plecăm din Liverpool cu capul sus. Sperăm să ieşim de pe teren cu capul sus şi după următorul meci, cu Real Madrid.

A fost primul nostru meci în grupele Ligii Campionilor, acum am realizat şi noi ce jucători avem în faţă. Balotelli e un fotbalist extraordinar. Chipciu şi Keşeru sunt şi ei jucători valoroşi, dar, fără să-i jignesc, nu sunt de nivelul lui Balotelli”, a declarat Moţi, la Dolce Sport.

Close
Închide
  Close