Cota zilei 19 iunie și avancronică pentru meciul Hafnarfjordur vs Vikingur Reykjavik

19 iunie 2017 13:08

Cota zilei 19 iunie și avancronică pentru meciul Hafnarfjordur vs Vikingur Reykjavik. Competiție – Pepsideild / Islanda, runda 8.

Hafnarfjordur vs Vikingur Reykjavik

Hafnarfjordur vs Vikingur Reykjavik

Ultima întâlnire – Vikingur Reykjavik vs Hafnarfjordur 1-2 (Cupa 2017)

Formă Hafnarfjordur (ultimele 5 partide ) – I E V V E

Formă Vikingur Reykjavik (ultimele 5 partide) – I E V V V

Echipă probabilă Hafnarfjordur: G. Nielsen – B. Böðvarssont, J. Hendrickx, K. Doumbia,  B. Olafsson – D. Viðarsson, R. Crawford,  E. Pálsson, Þ. Valdimarsson – K. Finnbogasoni, S. Lennon

Echipă probabilă Vikingur Reykjavik: R. Óskarsson – Halldór Sigurdsson,  A. Lowing, G. Guðmundsson,  – M. Ožegović, D. Snorrason, E. Agnarsson, A. Kristinsson, A. Hilmarsson – V. Tufegdžić, G. Castillion

Sursă foto: sportpesatodaygames.com

Astăzi, de la ora 22:15, Hafnarfjordur va primi vizita celor de la Vikingur Reykjavik, într-un meci ce contează pentru a 8-a etapă din cadrul primului eșalon al fotbalului din Islanda. Așadar, așa cum deja v-am obișnuit, în acest articol veți găsi avancronica partidei, urmată de un pont pentru pariuri.

Hafnarfjordur se află în acest moment pe locul 5 în Pepsideild, cu 10 puncte, după 7 etape în care a adunat 2 victorii, 4 remize și o singură înfrângere. În toate aceste meciuri, echipa a marcat 14 goluri, însă a încasat 10. Dinamica gazdelor de azi este una bună, având în vedere că au un singur eșec în ultimele 9 partide oficiale. În cele 3 meciuri pe care le-a disputat în actualul sezon pe teren propriu, Hafnarfjordur nu a impresionat, reușind să obțină doar 4 puncte. Unul dintre atuurile echipei este dat cu siguranță de forma celor doi atacanți, Lennon și Finnbogasoni, care au marcat până acum nu mai puțin de 11 goluri împreună.

De partea celalată, Vikingur Reykjavik deține același număr de puncte ca adversara sa, însă se află pe o poziție mai jos în clasament, după ce a bifat până acum 3 victorii, 1 remiză și 3 eșecuri, partide în care a marcat 11 goluri, încasând tot atâtea. Și oaspeții se află într-o formă de moment bună, cu 3 victorii din tot atâtea posibile în ultimele partide disputate. De altfel, Vikingur Reykjavik este o echipă care se descurcă excelent atunci când joacă departe de casă, acolo unde a suferit o singură înfrângere în ultimele 12 partide.  Chiar dacă aceasta nu are marcatori cu cifre la fel de bune precum cei de la Hafnarfjordur, în actualul sezon patru jucători au înscris câte două goluri, statistică așadar ce ne arată faptul că echipa este una destul de ofensivă.

În general, duelurile directe dintre cele două sunt dominate de cei de la Hafnarfjordur, însă nu avem cum să nu ținem cont de forma excelentă pe care o arată Vikingur în deplasare. Astfel, în urma analizei noastre, am decis ca pontul zilei din fotbal de astăzi să fie “X sau Vikingur Reykjavik”, pariu cu ajutorul căruia putem bifa o cotă foarte bună de 2.20, preluată din oferta casei de pariuri online Sportingbet (Decizia nr. 1558/25.08.2016).


Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Superpont, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri din România!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro