Mergi direct la conținut »
Thibaut Courtois joacă în naționala Belgiei pentru că i-a permis Kevin De Bruyne
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Thibaut Courtois joacă în naționala Belgiei pentru că i-a permis Kevin De Bruyne

Thibaut Courtois joacă în naționala Belgiei pentru că i-a permis Kevin De Bruyne

Portarul Thibaut Courtois (26 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Belgiei la Cupa Mondială din Rusia, paradele sale (precum cea reușită în sferturi, la șutul lui Neymar) permițând “dracilor roșii” să ajungă până în semifinale.

Cu toate acestea, cariera lui Courtois la naționala Belgiei s-ar fi putut termina mult mai devreme, dacă unul dintre coechipieri nu s-ar fi dovedit suficient de iertător. În biografia “Keep it simple”, citată de cotidianul german Bild, mijlocașul Kevin de Bruyne (27 de ani) a povestit că portarul a avut o aventură cu prietena lui de atunci, Caroline Lijnen.

Când afacerea a ieșit la lumină, fostul selecționer al Belgiei, Marc Wilmots, i-a spus lui De Bruyne să decidă dacă Thibaut Courtois mai trebuie chemat sau nu la echipa națională. “Deși n-am putut să cred ceea ce a făcut Courtois, am continuat să jucăm împreună. Antrenorul m-a întrebat, dacă ar trebui să-l dăm afară. N-am considerat că am dreptul să-i interzic să joace pentru națională, chiar dacă a comis o greșeală. Este un portar bun, așa că am decis că poate rămâne în lot”, a dezvăluit De Bruyne.

La scurt timp după ce întâmplarea a devenit publică, fosta prietenă a lui Kevin De Bruyne a prezentat presei propria variantă. Caroline Lijnen a pretins că aventura ei cu Thibaut Courtois a fost provocată de faptul că De Bruyne o înșelase cu o prietenă a ei. “Când am aflat, l-am pus să aleagă între mine și ea. Relația noastră a continuat, dar nu a mai fost niciodată ca înainte”, a afirmat Caroline Lijnen. Între timp, De Bruyne s-a căsătorit cu o altă femeie (Michèle Lacroix), care dăruit și un copil (Mason Milian, născut pe 10 martie 2016).

Poate te interesează și Bayern München și Inter Milano, singurele echipe care au avut fotbaliști în ultimele zece finale ale Cupei Mondiale

Close
Închide
  Close