Mergi direct la conținut »
Cristi Balaj a deconspirat blaturi arbitrate de el între echipe importante din Liga 1: ”Vorbesc în cunoștință de cauză!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristi Balaj a deconspirat blaturi arbitrate de el între echipe importante din Liga 1: ”Vorbesc în cunoștință de cauză!”

Cristi Balaj a deconspirat blaturi arbitrate de el între echipe importante din Liga 1: ”Vorbesc în cunoștință de cauză!”

Cristi Balaj a deconspirat blaturi arbitrate de el între echipe importante din Liga 1: ”Vorbesc în cunoștință de cauză!”.

Fostul arbitru Cristian Balaj a dezvăluit o serie de meciuri aranjate pe care le-a arbitrat. Marian Iancu a fost unul dintre cei mai vocali patroni din fotbalul românesc în urmă cu circa 10 ani.

Înaintea meciurilor Poli Timișoara – Dinamo, Iancu se „aprindea” mereu și prefața jocurile cu teribile acuzații. De fiecare dată, Dinamo câștiga însă destul de ușor. Cristi Balaj a spus că „circul” pe care-l făcea Iancu era doar o formă de a muta atenția de la ceea ce urma să se petreacă pe teren.

Cristi Balaj a deconspirat blaturi arbitrate de el între echipe importante din Liga 1: „Vorbescu în cunoștință de cauză”

„Ajungeam la stadion, m-am plictisit cât am arbitrat meciurile dintre Timişoara şi Dinamo. Parcă era un făcut. Cu Iancu, când era la Timişoara, care a cum e la puşcărie. Şi ce regii făcea.

Vorbesc în cunoştinţă de cauză. În marea majoritate a meciurilor exista o înţelegere între Iancu şi cei care erau atunci la Dinamo. Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. Înţelegeri în a pierde Timişoara. Cu mese organizate înaintea jocuirlor…”, a dezvăluit Balaj la Telekom Sport.


Citește și: VIDEO/Ovidiu Șarpe, românul care a fugit pe vas în Marea Britanie, în anii 80. Acum deține mai multe afaceri românești

Close
Închide
  Close