Mergi direct la conținut »
Câți bani va primi de la stat un bărbat care a petrecut 17 ani în închisoare pe nedrept. Închis pentru că semăna perfect cu vinovatul!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Câți bani va primi de la stat un bărbat care a petrecut 17 ani în închisoare pe nedrept. Închis pentru că semăna perfect cu vinovatul!

Câți bani va primi de la stat un bărbat care a petrecut 17 ani în închisoare pe nedrept. Închis pentru că semăna perfect cu vinovatul!

Richard Anthony Jones, un bărbat din Kansas, SUA, a stat 17 ani după gratii dintr-o teribilă eroare. El a fost acuzat și arestat de furtul unor bijuterii în valoare de 1,3 milioane de euro.

Singura lui legătură cu acest furt e că semăna perfect cu adevăratul hoț. Bărbatul a fost anunțat azi ce despăgubiri va primi pentru această teribilă eroare care i-a mâncat 17 ani de libertate, a anunțat metro.co.uk.

1,1 milioane de dolari pentru 17 ani de pușcărie

Statul Kansas îi va plăti 1,1 milioane de dolari pentru teribila greșeală care l-a trimis după gratii. El a depus, imediat după ce a fost eliberat, o petiție prin care solicita 1,3 milioane de dolari drept compensație din partea statului Kansas.

A primit un pic mai puțin. El și-a susținut tot timpul nevinovăția, dar n-a fost eliberat până când n-a fost descoperit adevăratul hoț, Ricky Amos.


EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!”. Răzvan Lucescu ne-a dezvăluit cum a descoperit, când era în clasa a III-a, că Mircea Lucescu, tatăl lui, este cel responsabil pentru cadourile de sub brad

Close
Închide
  Close