MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 16:41

Cristi Chivu a devenit antrenor la Inter Milano! Anunțul oficial s-a făcut azi

Distribuie

Cristi Chivu a devenit antrenor la Inter Milano! Anunțul oficial s-a făcut azi.

Cristian Chivu își începe cariera de antrenor la clubul la care și-a terminat-o pe cea de fotbalist. Cristi Chivu a fost numit oficial azi antrenor la echipa Under 14 a celor de la Inter Milano.

 

Cristi Chivu a devenit antrenor la Inter Milano. În România n-a avut loc, fiindcă a fost unul dintre cei „ciuruiți' de Burleanu

Cristi Chivu își dorea să revină în fotbalul românesc și să lucreze în administrația Ionuț Lupescu, dacă acesta ar fi câștigat șefia FRF.

Lupescu și ai lui au fost „ciuruiți' de aparatul de vot construit cu grijă de Burleanu timp de patru ani. Astfel că și Chivu s-a văzut să se reorienteze. Visul lui este să devină antrenor și a decis s-o ia de jos, de la copii.

Din 2017, Cristian Chivu a fost observator tehnic UEFA, calitate în care a fost prezent inclusiv la finala Europa League de anul trecut, dintre Manchester United și Ajax Amsterdam, iar în sezonul 2017-2018 a făcut pasul la Champions League.

Chivu a fost jucătorul lui Inter în perioada 2007-2014 și a adunat 168 de meciuri, în care a marcat trei goluri. În tricoul nerazzurrilor, acesta a câștigat trei titluri în Italia, UEFA Champions League, două Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei și un CM al Cluburilor.


Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Citește mai multe despre Cristi Chivu, Antrenor și Copii pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii