MENIU CAUTĂ

Cristiano Bergodi a venit la Voluntari. Italianul a semnat pe doi ani cu ilfovenii

Distribuie

Tehnicianul italian va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună. Cristiano Bergodi îl înlocuiește pe Dinu Todoran să rămână în cadrul clubului, scrie prosport.ro. Este al treilea tehnician adus la FC Voluntari în acest sezon, după Daniel Opriţa. Echipa a strâns doar 8 puncte în 14 meciuri. 

Cristiano Bergodi n-a mai antrenat din 2016, când a pregătit-o pe Modena, în Serie B. Italianul a stat departe de fotbal din pricina unor probleme de familie, iar în acest sezon a avut oferte de la Dinamo şi Universitatea Cluj. Bergodi a mai antrenat în România formațiile FC Naţional, CFR, Rapid, Poli Iaşi şi ASA Târgu Mureş.

Despre ultima experienţă din fotbalul românesc, de la ASA Târgu Mureş: ”Mi-am dat seama că sunt probleme mari şi m-a deranjat tot ce s-a întâmplat acolo. Înainte de Târgu Mureş relaţionasem corect cu toţi şefii de club din România, dar acolo mi-am dat seama că una se vorbeşte, alta se fumează. Când antrenezi o echipă de fotbal la acest nivel, nu poţi avea probleme cu banii în fiecare zi.

Ca să-ţi dau un exemplu, înainte de sferturile de finală din Cupa României (n.r. – ASA a trecut de Poli Timişoara, Bergodi a plecat şi a lăsat echipa pe loc de play-off), Liviu Maior ne-a spus să jucăm şi apoi vor veni şi banii… Noi ne-am dat viaţa pe teren şi… A fost o experienţă negativă per total. E dincolo de limita mea de înţelegere o atitudine de acest gen”.

 

Comentarii