MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 15:23

Cristiano Ronaldo vrea Cupa Mondială! ”Totul este posibil!”

Distribuie

Cristiano Ronaldo vrea Cupa Mondială! ”Totul este posibil!”.

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, ar fi „fericit” să câştige Cupa Mondială de fotbal, deşi este conştient că este un obiectiv extrem de dificil, în condiţiile în care naţionala ţării sale nu este una dintre favoritele turneului final din acest an, chiar dacă este campioana en titre a Europei.

„Am obţinut tot ceea ce am visat în fotbal. Cred cu adevărat că am reuşit atât de multe lucruri frumoase, încât nu mai am la ce să visez”, a declarat Ronaldo, într-un interviu acordat canalului brazilian Desimpedidos.

Cristiano Ronaldo: 'Nu suntem favoriți'

„Însă dacă mă întrebaţi dacă îmi doresc să câştig în continuare, desigur că îmi doresc. Bineînţeles că aş fi fericit să câştig Cupa Mondială, însă dacă mi-aş încheia cariera chiar acum aş fi foarte mândru. Nu am crezut niciodată că voi avea o carieră atât de frumoasă”, a adăugat fotbalistul lusitan, câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

Întrebat în legătură cu şansele naţionale Portugaliei la Cupa Mondială 2018, Ronaldo a spus, citat de Agerpres: „Nu suntem favoriţi. Trebuie să fim cinstiţi şi modeşti şi să înţelegem că, teoretic, sunt echipe mai mari, precum Brazilia, Spania, Germania şi Argentina. Însă, chiar dacă nu ne numărăm printre favoriţi, totul este posibil”.

Cristiano Ronaldo a câştigat în 2016 titlul european cu naţionala Portugaliei, la turneul final din Franţa.


CITEȘTE ȘI: Mircea Sandu îl face praf pe Răzvan Burleanu: 'Acest derbedeu'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii