MENIU CAUTĂ
20 Feb. 2018 13:25

Cristina Neagu se implică în proiecte extrasportive: “Pe unde am călătorit nu am văzut atât de mulți oameni ai străzii” | FOTO&VIDEO

Distribuie

Cristina Neagu (29 de ani), handbalista lui CSM București și a naționalei României, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că dorește să se implice în mai multe proiecte extrasportive.

Celebrul inter stânga a refuzat să ofere mai multe detalii, dar din anumite răspunsuri a dat de înțeles că în centrul atenției sale vor fi copiii și persoanele nevoiașe. ”Oamenii cunosc o față a mea mai feroce, însă în interiorul meu sunt o persoană foarte sensibilă și sufăr foarte mult. Și eu am în familie, de exemplu părinții mei care se îndreaptă către o vârstă mai înaintată. În plus, văd pe stradă de multe ori oameni cu probleme sau copii și sufăr foarte mult”, a declarat Cristina Neagu.

Cristina Neagu, în dialog cu reprezentanții presei.

Cristina Neagu, în dialog cu reprezentanții presei.

”Mi-ar plăcea să mă implic cumva și să transmit și acestor oameni ceva din valorile mele și din ceea ce eu cred. Pe unde am călătorit nu am văzut atât de mulți oameni ai străzii, așa cum am văzut la noi”, a continuat cea mai bună handbalistă din lume. Cristina Neagu nu a exclus nici posibilitatea de a deschide o școală de handbal: ”Asta presupune foarte multe lucruri, dar mă gândesc și la așa ceva”.

Vedeta CSM-ului și a naționalei României a vorbit și despre faptul că este nominalizată pentru a patra oară la titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume. ”Această nominalizare în sine este o performanță uriașă. Este a patra consecutivă. Practic, de când am început să joc handbal, după acea accidentare de lungă durată, am fost nominalizată în fiecare an, ceea ce cred că spune foarte mult despre mine”, a declarat Cristina Neagu.

Crede într-o victorie pe terenul lui Gyor

Referitor la transferurile recente realizate de CSM București (Andrea Lekic, Dragana Cvijic şi Jovanka Radicevic, toate de la Vardar Skopje), sportiva născută în București consideră că ”sunt jucătoare cunoscute, fete cu care eu am mai jucat în trecut și alături de care abia aștept să joc din nou. Sunt jucătoare valoroase, care cu siguranță vor pune umărul la performanța pe care dorește să o realizeze CSM-ul”.

Cristina Neagu a comentat și derby-ul cu Gyor, care va avea loc luni, 26 februarie, în grupele principale ale Ligii Campionilor. ”Avem un meci foarte greu în Ungaria, împotriva Gyor-ului. Încercăm să ne pregătim cât putem de bine în această săptămână și cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria. Fiecare punct este extrem de important, pentru că, deși suntem pe primul loc în acest moment, nu știm pe ce loc o să terminăm”.

Clasamentul grupei arată astfel: 1. CSM București 11p, 2. Gyor 10p, 3. Rostov 9p, 4. NFH Nyk 5p, 5. Krim 4p, 6. Midtjylland 3p.

Ocupantele primelor patru poziții din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală.

Cristina Neagu, în timpul conferinței de presă de astăzi.

Cristina Neagu, în timpul conferinței de presă de astăzi.

Fotografii: Mihai Toma

Citește mai multe despre Cristina Neagu pe Libertatea.

Comentarii