Mergi direct la conținut »
CS U continuă seria achiziţiilor cu un jucător concediat de "U" Cluj
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CS U continuă seria achiziţiilor cu un jucător concediat de "U" Cluj

CS U continuă seria achiziţiilor cu un jucător concediat de „U” Cluj

CS U Craiova a anunţat, pe site-ul oficial csuc.ro, un nou transfer. Ionuţ Tîrnăcop (27 ani) a semnat un contract cu  gruparea olteană. Mijlocaşul a venit la CS U din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Universitatea Cluj.

Vă redăm, integral, anunţul făcut de site-ul oficial al clubului din Craiova:

„Clubul nostru este încântat să vă anunţe perfectarea unui nou transfer. De astăzi, Ionuţ Laurian Tîrnăcop este jucătorul Universităţii Craiova.

Tîrnăcop, 27 de ani, şi-a început cariera la piticii grupării Chimia Turnu Măgurele. În perioada junioratului a mai evoluat pentru Turris, Rulmentul Alexandria şi pentru Şcoala de fotbal a lui Marius Lăcătuş.

În 2005 a ajuns la Sportul Studenţesc, echipă cu care avea să debuteze în liga întâi cinci ani mai târziu într-un meci cu FC Timişoara. În august 2011 a marcat pentru prima oară în liga întâi, contra lui CFR Cluj. A evoluat apoi pentru FC Bihor Oradea, iar în sezonul trecut a jucat în 27 de partide pentru Universitatea Cluj.

Este un jucător polivalent, care poate evolua cu randament bun pe posturile de mijlocaş stânga / drepta, fundaş stânga”.

Close
Închide
  Close