Mergi direct la conținut »
CSA Steaua, la a treia victorie în SEHA League la handbal. ”Militarii” i-au pulverizat pe cei de la Meșkov Brest. Bielorușii au venit cu tineretul!
Sport Libertatea > Sport

CSA Steaua, la a treia victorie în SEHA League la handbal. ”Militarii” i-au pulverizat pe cei de la Meșkov Brest. Bielorușii au venit cu tineretul!

CSA Steaua, la a treia victorie în SEHA League la handbal. ”Militarii” i-au pulverizat pe cei de la Meșkov Brest.

La Sala ”Concordia” din Chiajna, a avut loc vineri un nou meci al handbaliștilor steliști în SEHA Liga, contra titratei Meshkov Brest din Belarus. Prima repriză a fost foarte echilibrată, ambele echipe mergând cap la cap. După aceea, Steaua s-a desprins în fața tinerei garnituri aliniate de oaspeți. Echipa noastră și-a dorit această victorie pe care a și obținut-o de altfel, cu scorul de 42-33 (16-15).

Foarte important a fost avantajul luat încă de la pauză, dar și startul reprizei secunde când am avut un parțial de 5-0. Apoi diferența s-a mărit în favoarea noastră până la 9 goluri. Pentru Meshkov Brest a fost primul meci internațional în care încasează mai mult de 40 de goluri.

Remarcabilă a fost, din tabăra roș-albastră, prestația lui Stefan Vujic, marcator a 7 goluri, secondat de Krsto MIlosevic cu 6 reușite.  Javier Humet a marcat 5 goluri. Portarul Andrei Merlă a apărat trei aruncări de la 7 metri.

Steaua a obținut a treia victorie pe teren propriu și are 9 puncte, fiind pe locul 4 în clasament. Așa cum au declarat și reprezentanții oaspeților, formația noastră are șanse reale de calificare în play-off-ul SEHA League, informează csasteaua.ro.

CSA Steaua, victorie dramatică în SEHA League cu Vojvodina. Succes în ultima secundă

Close
Închide
  Close