Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Echipa feminină de handbal CSM București și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020. Evenimentul a coincis cu aniversarea Laurei Chiper, care a împlinit 30 de ani

Echipa feminină de handbal CSM București și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020. Evenimentul a coincis cu aniversarea Laurei Chiper, care a împlinit 30 de ani

Echipa feminină de handbal CSM București și-a prezentat astăzi lotul pentru sezonul 2019-2020, într-un eveniment organizat la un mall din Capitală.

De Dragoș Tănase, Vlad Chirea (foto),

Clubul Sportiv Municipal (CSM) București este singura echipa e handbal feminin din țară care a reușit performanța de a cuceri Liga Campionilor.

Întâlnirea de azi ”tigroaicelor” cu fanii și reprezentanții presei a început la ora 19.00, fiind înghesuială mare la autografe și sesiunile foto cu jucătoarele.

Cristina Neagu, Nora Mork, Crina Pintea, Carmen Martin și celelalte vedete ale CSM București au răspuns întrebărilor suporterilor, au interacționat cu ei și chiar au făcut echipă în concursurile pregătite special pentru eveniment.

Cu această ocazie, Cristina Neagu, care este noul căpitan al echipei, a prezentat obiectivele echipei pentru noul sezon competițional.

„CSM Bucureşti îşi propune de fiecare dată obiective îndrăzneţe, nu este nimic schimbat nici în acest sezon. Ne dorim să luptăm pentru toate trofeele de pe plan intern, dar şi cele internaţionale în Liga Campionilor”

Cristina Neagu:

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii din 2018, a ales să continue la CSM București, iar pe 21 mai a.c. a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon.

Evenimentul de astăzi coincide cu aniversarea jucatoarei Laura Chiper, care a implinit 30 de ani.

Primul meci al echipei este duminică, 25 august, când va înfrunta SCM Rm. Vâlcea în Supercupa României, de la ora 17:30.


Close
Închide
  Close