MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 08:02

CSU Craiova și Dinamo au ca obiectiv Cupa României. ”Avem multe lucruri de arătat”

Distribuie

CSU Craiova și Dinamo au ca obiectiv Cupa României. ”Avem multe lucruri de arătat”

Reprogramată de FRF, partida din sferturile de finală al Cupei României, CSU Craiova – Dinamo, va avea loc, marți, de la ora 17.00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Meciul, programat inițial joia trecută și mai apoi amânat din cauza codului portocaliu de ninsoare și de temperaturi foarte scăzute, va reprezenta debutului lui Florin Bratu pe banca tehnică a echipei Dinamo.

„Întâlnim o echipă foarte bună, plecăm cu şansa a doua la Craiova, care nu a pierdut nici un meci pe teren propriu. Este un meci dificil, complicat. Gazonul este destul de moale la Craiova, chiar dacă a avut prelată. Prefer un gazon normală, pe o vreme normală. Nu sunt condiţii extraordinare, dar trebuie să ne adaptăm. Avem multe lucruri de arătat, am rămas mult în urmă”, a declarat Florin Bratu.

Acesta a decretat: ”Cupa României este obiectivul, suntem în sferturi și vrem să mergem până la capăt!”. Florin Bratu are destule probleme în stabilirea primului 11, în afara atacantului Adam Nemec, accidentat, ”Mitraliera” neștiind dacă va putea conta pe serviciile fundașului Giorgos Katsikas, care de abia și-a reluat antrenamentele, după o afecțiune mai veche.

Devis Mangia: ”Vom fi mai motivați ca ei!”

De partea cealaltă, oltenii nici nu concep să piardă primul joc oficial de pe noua arenă din Cetatea Băniei. „Eu îmi doresc să mai jucăm încă 13 meciuri în acest sezon, nu doar 10 câte vom avea în play-off. Ceea ce înseamnă că vreau să jucăm şi finala Cupei. Teamă de Dinamo? Aşa ceva nu există în vocabularul meu. Ştim că vor fi extrem de motivaţi, pentru că e ultimul obiectiv care le-a mai rămas lor, şi că au şi un antrenor nou. Dar noi vom fi şi mai motivaţi ca ei”, au anunțat antrenorul italian al Craiovei, Devis Mangia.

Partida CSU Craiova – Dinamo se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate.


CITEȘTE ȘI: Fostul internațional Marcel Răducanu, internat în spital, cu dureri la coloana vertebrală. ”O să-mi facă injecție în măduvă”

Citește mai multe despre csu craiova, Cupa Romaniei și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii