MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 21:44

CSU Craiova transferă un portar din Serie A

Distribuie

CSU Craiova transferă un portar din Serie A: oltenii sunt interesați de de Andrea Seculin, goalkeeperul celor de la Chievo Verona.

CSU Craiova negociază zilele acestea transferul unui italian, care evoluează în Serie A. Gianluca Di Marzio, cunoscutul jurnalist italian, scrie pe site-ul său că oltenii sunt interesaţi de Andrea Seculin, portarul celor de la Chievo.

Conform sursei citate de telekomsport.ro, oficialii Craiovei au demarat negocierile, iar şansele să se efectueze mutarea sunt foarte mari.

CSU Craiova transferă un portar din Serie A: Seculin joacă la Chievo, a fost crescut de Fiorentina și e fost internațional de tineret

Andrea Seculin are 27 de ani şi a fost crescut la Fiorentina. A fost în lotul echipei 'viola' timp de un sezon, 2010-2011, atunci când era şi Adrian Mutu acolo. După experienţa la Fiorentina, a fost împrumutat două sezoane la Juve Stabia. Din 2013 este jucătorul lui Chievo, formaţie care se află pe locul 13 în Serie A. Seculin are şi patru selecţii la naţională U21 a Italiei.

Citiți și Cine e atacantul dorit insistent de CSU Craiova: cât și ce oferă oltenii pe Abang, de la Astra

Loading...
Comentarii