MENIU CAUTĂ

Cu cine joacă Simona Halep la Roland Garros 2018. Simo va debuta cu Alison Riske

Distribuie

Cu cine joacă Simona Halep la Roland Garros 2018. Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal de turneul parizian are loc azi, 24 mai, la 20.00.

ACTUALIZARE 24 mai. În turul I al turneului de la Roland Garros, Simona Halep o va întâlni pe sportiva americană Alison Riske (27 ani, 105 WTA).

În cazul în care se va califica în turul secund, Simona Halep va juca împotriva câştigătoarei disputei dintre Taylor Townsend și Myrtle Georges.

Turneul de Mare Șlem se desfășoară în intervalul 27 mai – 10 iunie

Tragerea la sorți va avea loc la Grădina Botanică din Paris și va fi oficiată de Gabriella Papadakis și Guillaume Cizeron, medaliați cu argint la patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, din luna februarie.

Prima programată este chiar tragerea la sorți pentru tabloul feminin, cea care este cea mai de interes pentru România, cu nu mai puțin de șase reprezentante pe tabloul principal, Simona Halep (favorită nr. 1), Mihaela Buzărnescu (nr. 32), Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Ana Bogdan.

Pentru prima dată în istoria Roland Garros, Simona Halep va fi cap de serie numărul 1, ea devenind astfel prima jucătoare din România care porneşte din postura de principală favorită la Grand Slamul din capitala Franţei. O premieră fericită înregistrează şi Mihaela Buzărnescu, care a urcat pe lista capilor de serie. Buzărnescu, locul 32 mondial, este pentru prima dată cap de serie la 30 de ani!

La masculin, România îl are doar pe Marius Copil (86 ATP).

Jucătorii care nu sunt pe lista capilor de serie vor fi poziționate pe tablou electronic, iar apoi favoritele vor fi extrase de Guillaume Cizeron. Apoi va avea loc, după același format, tragerea la sorți pentru tabloul masculin, iar capii de serie vor fi extrași de Gabriella Papadakis. Primele meciuri din turul 1 vor avea loc duminică, 27 mai.

Citiți și S-a aflat câți bani face Simona Halep pe an. Cu această sumă depășește bugetul aproape tuturor cluburilor de fotbal din Liga 1

Citește mai multe despre Simona Halep, Roland Garros și tragere la sorţi pe Libertatea.

Comentarii