Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum a sărbătorit Răzvan Lucescu câștigarea Cupei Greciei | GALERIE FOTO&VIDEO

Cum a sărbătorit Răzvan Lucescu câștigarea Cupei Greciei | GALERIE FOTO&VIDEO

Cum a sărbătorit Răzvan Lucescu câștigarea Cupei Greciei. Antrenorul român a petrecut, duminică seară, într-un club din Salonic, alături de fotbaliștii lui PAOK.

Patronul Ivan Savvidis i-a mulțumit antrenorului Răzvan Lucescu pentru performanța reușită în acest sezon. Omul de afaceri i-a promis un buget nelimitat tehnicianului, pentru a construi „noul PAOK”. Mai mult, i-a făcut un cadou scump fostului selecționer al naționalei României.

La festivitate, patronul rus a luat microfonul și a urcat pe scenă. Discursul său a început cu o declarație superbă pentru Răzvan Lucescu: „Ai luat un diamant brut și l-ai transformat într-o piatră prețioasă. Vreau ca de mâine să începem să lucrezi la noul PAOK, o să ai buget nelimitat”.

Apoi, omul de afaceri i-a oferit antrenorului român un cadou: o minge de fotbal în culorile clubului, alb și negru, încrustată cu pietre prețioase.

Savvidis a plătit și primele promise pentru câștigarea titlului, chiar dacă PAOK a terminat doar pe locul al doilea, din cauza depunctării și a celor două derby-uri pierdute cu 0-3 la masa verde, cu Olympiacos și AEK Atena.

Afaceristul rus le-a mulțumit pentru performanță și jucătorilor la evenimentul de duminică seară, transmițându-le că abia cu scurt timp înainte de finala Greciei a realizat că PAOK este o adevărată familie.

Fostul fundaș stelist Fernando Varela a fost declarat ”Fotbalistul anului”.

Finala Cupei Greciei, PAOK Salonic – AEK Atena 2-0. Primul trofeu pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Mașini incendiate și focuri de armă! | FOTO&VIDEO


Citește și: Tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu mai participe la nuntă. În ce scandal este implicat Thomas Markle

Close
Închide
  Close