Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cum arată apartamentul de 20.000.000 de euro cumpărat de David Beckham la Miami

David Beckham a cumpărat un apartament somptuos în Miami, SUA, cotat la 20.000.000 de euro. Reședinta e la etajul 62, ultimul, într-un penthouse din cea mai scumpă zonă din orașul din Florida.

De Mihai Toma,

Designul clădirii tip zgârie-nori a fost creat de arhitecta Zaha Hadid, care a pierit acum patru ani. Sunt 100 de apartamente rezidențiale, iar construcția are o înălțime de peste 200 de metri.

Apartamentul are cinci dormitoare uriașe, un spa, o piscină cu vedere spre ”downtown” și Oceanul Atlantic. Există și un heliport, chiar pe acoperișul clădirii.

Conform The Sun, fostul jucător al naționalei Angliei, 44 de ani, și-a cumpărat acest apartament pentru a fi mai aproape de echipa pe care o patronează, clubul Inter Miami, eligibil să participe din sezonul următor în Major League of Soccer.

Zaha Hadid and One Thousand Museum Scorpion Tower Miami from 1000 Museum on Vimeo.

Familia Beckham va folosi această reședintă când va sta la Miami. David și Victoria mai dețin proprietăți Los Angeles, New York și Londra, unde se și află acum.

Soții și doi dintre copii sunt în Marea Britanie, în timp ce Brooklyn, băiatul cel mare, e blocat în SUA cu prietena sa.

Close
Închide
  Close