De Eduard Apostol,

La rândul său, în ton cu modestia lui Bibi, diverse tenismene românce, dar și alte personalități din sport au apreciat laudativ ascensiunea și succesul puștoaicei.

Inclusiv Simona Halep, căreia Bianca i-a luat locul 5 WTA, constănțeanca ajungând acum pe 6, imediat după poziția ocupată de Andreescu. Dar și celelalte românce s-au grăbit cu felicitările după marea victorie de la Flashing Meadows.

Ce i s-a transmis

”Felicitări Bianca Andreescu pentru performanța extraordinară și pentru primul tău turneu de Grand Slam câștigat. România este mândră de tine” a fost mesajul fostului lider mondial pentru senzația tenisului feminin în circuit.

”Felicitări Bianca!!! Suntem atât de mândri de tine, mai ales că ai sânge românesc. Toate cele bune în viitor”, a scris și Monica Niculescu.

”Felicitări, draga mea! De la o joacă de copil la Grand Slam. Sănătate să avem și să ne bucurăm de succesul celor care ne inspiră”, a comentat și Nadia Comăneci, o amică veche a puștoaicei, chiar dacă între cele două există o diferență de 38 de ani.

Codul unei minți extraordinare

Bibi i-a impresionat și pe jurnaliști după finala de pe arena Arthur Ashe. În entuziasmul din jurul ei, în longe-ul jucătorilor, câțiva reporteri au întrebat-o dacă le poate recomanda câteva cărți de self-help, știindu-se că puștoaica este mare fan al materialelor beletristice care o ajută să-și îmbunătățească psihicul.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

”Unde este telefonul meu?”, aproape că a țipat. ”Am toate cărțile pe care le-am citit într-o listă în telefon”, a mai zis și apoi s-a apucat să deruleze diverse titluri în fața jurnaliștilor, arătându-le una dintre preferatele sale: ”Codul unei minți extraordinare”, scrisă în 2016 de Vishen Lakhiani.

”Încerc să învăț diverse chestii despre mine și despre cum să fiu mai bună ca sportivă și ca om. Chiar cred că vor urma multe chestii bune în viitorul meu întrucât atunci când crezi în asta, clipele grele chiar merită”, a mai precizat Bianca.

Citeşte şi:

CNN: Cum a câștigat Bianca Andreescu US Open cu ajutorul unui cec fals

Mario Iorgulescu, student de top în Elveția, vedeta cluburilor de noapte din România. Scandalurile în care a fost implicat fiul șefului LFP

Bianca Andreescu le-a transmis un mesaj fanilor din România

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat