Mergi direct la conținut »
UPDATE: Reacția lui Miriuță. Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar fi a doua echipă în vișiniu pe care ar antrena-o, după Rapid. Ardelenii trag la titlu. Gică Popescu, președinte?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > UPDATE: Reacția lui Miriuță. Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar fi a doua echipă în vișiniu pe care ar antrena-o, după Rapid. Ardelenii trag la titlu. Gică Popescu, președinte?

UPDATE: Reacția lui Miriuță. Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar fi a doua echipă în vișiniu pe care ar antrena-o, după Rapid. Ardelenii trag la titlu. Gică Popescu, președinte?

Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar fi a doua echipă în vișiniu pe care ar antrena-o, după Rapid. Ardelenii trag la titlu. Rămas liber de contract după despărţirea de Al Nasr Dubai, Dan Petrescu (49 de ani) a revenit în România. 

De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 2 iunie. ”Vasile Miriuţă este supărat şi-mi pare rău. Ca preşedinte, în viaţă ai parte de tot felul de întâmplări neplăcute. Eu sunt prieten cu Vasile, aşa că l-am sunat şi i-am spus, când lucrurile au avansat mult, pentru că sunt bărbat. Nu i-a căzut prea bine, dar ne vom despărţi amiabil. Eu am o propunere pentru el la club… Dacă o va refuza atunci asta e ne vom despărţi amiabil. Mai are un an de contract şi vom negocia. Am vrut să-l sun pe Vasile şi am reuşit asta înainte ca informaţia cu Dan să apară în presă”, a declarat Iuliu Mureşan, la DigiSport. Luni sau marţi Miriuţă va avea o întâlnire cu cei din conducere, în care se va negocia despărţirea. Cel mai probabil clujenii îi vor plăti o anumită sumă antrenorului pentru ca despărţirea să aibă loc în condiţii amiabile.

”Negociez cu CFR Cluj, singura echipă din România care m-a căutat să-mi propună un contract. Nu ştiu de unde a apărut informaţia că am fost o variantă pentru Steaua. Cu mine nu a discutat nimeni”, a declarat Dan Petrescu, pentru Digi Sport. ”Bursucul” va colabora cu prietenul său, Bogdan Mara, instalat ca oficial. Cei doi au fost o echipă și la Unirea Urziceni.

Dan Petrescu, la CFR Cluj! A cucerit Supercupa în Ardeal

CFR Cluj a ieșit din insolvență și și-a anunțat intențiile pentru sezonul viitor: titlul! Gruparea din Gruia a anunțat achiziții de senzație. CFR a fost pregătită în sezonul trecut, pe care l-a terminat pe locul 4, a fost pregătită de Vasile Miriuță.

În carieră, Dan Petrescu le-a mai pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Sainty şi Al Nasr Dubai. În Ardeal, a cucerit Supercupa României, cu ASA.

Conform sport.ro, Dan Petrescu va fi antrenorul echipei, iar noul acționar din Gruia, Marian Băgăcean, îl vrea pe Gică Popescu în conducerea clubului.

 

 

Close
Închide
  Close