Mergi direct la conținut »
Daniel Niculae se dezice de Daniel Pancu: ”Am tot vorbit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Niculae se dezice de Daniel Pancu: ”Am tot vorbit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni!”

Daniel Niculae se dezice de Daniel Pancu: ”Am tot vorbit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni!”

Daniel Niculae se dezice de Daniel Pancu: ”Am tot vorbit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni!”.

De Ciprian Iana,

Daniel Niculae s-a despărțit de Rapid, dar și de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Daniel Pancu.

Daniel Niculae s-a arătat dezamăgit de faptul că Daniel Pancu a rămas la clubul care în această vară a reușit promovarea în Liga a 3-a, alături de oamenii de la conducerea echipei cu care fostul atacant de la Auxerre, Monaco sau Nancy a intrat în conflict. 

„Foarte bine, ăsta e drumul pe care l-a ales el. Ce discuție? Am tot vorbit, am avut fel de fel de discuții, ne-am mai întâlnit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni. Știe foarte bine ce fel de persoană sunt, atât el, cât și Șumi. Și știe că, dacă am luat o decizie și am spus anumite lucruri, nu mă întorc”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

Acesta a continuat: ”Îmi dă dreptate, dar el n-a fost niciodată un imbold pentru conducerea cealaltă, de cealaltă parte. El a fost director tehnic și directorul tehnic are parte doar de tehnic. Acum probabil se va implica mai mult și trebuie să se implice mai mult, pentru că, rămânând doar el, o să trebuiască să fie mai atent în legătură cu această relație conducere-echipă”.

În schimb, Daniel Niculae a anunțat că rămâne ca simplu suporter alături de noua echipă care a cumpărat în această vară brandul și palmaresul formației de sub podul Grant. 


Șoferul mașinii cu număr anti-PSD face plângere pentru că fiul său a fost nevoit să asiste la audierea sa (VIDEO)

Close
Închide
  Close