Mergi direct la conținut »
Daniel Oprița rămâne antrenor la FC Voluntari: ”Am încredere în el!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Oprița rămâne antrenor la FC Voluntari: ”Am încredere în el!”

Daniel Oprița rămâne antrenor la FC Voluntari: ”Am încredere în el!”

Daniel Oprița rămâne antrenor la FC Voluntari: ”Am încredere în el!”.

De Ciprian Iana,

Situație tensionată la FC Voluntari, după ce antrenorul Daniel Oprița și ”secundul” Florentin Dumitru au anunțat că pleacă de la echipă.

Motivul? Cei doi au vrut să-l dea afară din lot pe Costin Lazăr, după ce jucătorul s-a încăierat cu coechipierul său Adelin Pârcălabu, însă managerul general al clubului ilfovean, Ioan Andone, s-a opus acestei măsuri.

Până la urmă, părțile se pare că au ajuns la sentimente mai bune, Ioan Andone anunțând că Daniel Oprița va continua la FC Voluntari.

În schimb, șansele ca Florentin Dumitru să continue la gruparea FC Voluntari sunt mici, ”secundul” neprimind încă ”undă verde” din partea conducerii clubului.

Ioan Andone: ”Sunt mici discuţii în contradictoriu”

”Daniel Opriţa rămâne, la Florentin Dumitru încă nu s-a luat nicio decizie. Sunt mici discuţii în contradictoriu care nu au făcut bine echipei, dar eu am încredere în Daniel Opriţa”, a spus Ioan Andone la TelekomSport.

Managerul general de la FC Voluntari a continuat: ”I-am văzut toate antrenamentele, perioada de pregătire, eu merg pe mâna lui şi decizia a fost a mea să rămână. Aici o să vedem, dacă Oprița îl mai vrea pe Costin Lazăr. Dacă există dialog între ei, va rămâne, dacă nu, nu”.


VIDEO/Spionajul cibernetic şi războiul informatic, a cincea dimensiune a războiului convenţional. Ce riscă România în acest moment

Close
Închide
  Close