Mergi direct la conținut »
Gsp.ro: Daniel Pancu a divorțat, după 10 ani de căsnicie!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gsp.ro: Daniel Pancu a divorțat, după 10 ani de căsnicie!

Gsp.ro: Daniel Pancu a divorțat, după 10 ani de căsnicie!

Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, antrenor al echipei din L3, a divorțat de Mihaela, după o căsnicie de 10 ani, informează gsp.ro.

Cei doi aveau o relație de 15 ani și se căsătoriseră în 2009. Daniel și Mihaela au împreună doi copii, un băiat și o fată – David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani).

Nu este pentru prima dată când aceștia au vrut să divorțeze. S-a mai întâmplat și în octombrie 2012, atunci când Mihaela, a intentat acțiunea de divorț, iar cei doi au ajuns la tribunal. Doar că până la urmă cei doi au ajuns la un acord și-au decis să meargă mai departe ca familie.

Mai mult, de câteva zile, Mihaela a renunțat la numele de Pancu pe pagina personală de Facebook și a revenit la numele de fată, Stanciu.

Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

În urmă cu 7 ani, Stanciu declara pentru Libertatea:

”Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui”

Citește și Divorțurile „Generației de Aur”. Răducioiu, ultimul intrat în club. Pe un fost internațional, despărțirea l-a aruncat în patima băuturii

 
 
Close
Închide