Mergi direct la conținut »
I-a dat o şansă, apoi l-a dat afară. Pe cine a lăsat Gâlcă acasă!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > I-a dat o şansă, apoi l-a dat afară. Pe cine a lăsat Gâlcă acasă!

I-a dat o şansă, apoi l-a dat afară. Pe cine a lăsat Gâlcă acasă!

Steaua va susţine astă-seară, de la ora 20.30, un meci foarte greu, în deplasare, cu Pandurii, în etapa a 21-a din Liga 1 la fotbal. Din lotul deplasat la Târgu Jiu nu fac parte câteva nume importante.

Astfel, portarul Valentin Cojocaru, care a apărat în primele două jocuri din retur, a fost lăsat acasă, rezerva lui Arlauskis urmând să fie Florin Niţă. Iasmin Latovlevici a intrat în ultimele şase luni de contract şi nu mai prinde nici măcar banca de rezerve. Tânărul Rareş Enceanu, care a debutat în returul semifinalei cu Astra, dar n-a avut un randament foarte convingător, a fost şi el lăsat acasă. Toţi s-au antrenat azi dimineaţă sub comanda secundului Nicolae Dică, în Ghencea, anunţă digisport.ro. De asemenea, Steaua nu se poate baza la Târgu- Jiu pe Nicandro Breeveld, care este accidentat.

„Dicanio”este „secundul” mereu sacrificat de Gâlcă, antrenor care nu l-a vrut în staff-ul său. El n-a fost inclus în delegaţie nici măcar când Steaua a mers la Kiev pentru a juca împotriva celor de la Dinamo, în Liga Europa. Gâlcă a spus că „secunzii” sunt luaţi cu schimbul în deplasări. Dar, până acum, doar pe Dică l-au afectat aceste decizii.

Close
Închide
  Close