Mergi direct la conținut »
A dat penalty în pauză! Cea mai ciudată decizie a unui arbitru vine din Bundesliga. Numai Mitică Dragomir, când era la FC Olt, a mai făcut așa ceva | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > A dat penalty în pauză! Cea mai ciudată decizie a unui arbitru vine din Bundesliga. Numai Mitică Dragomir, când era la FC Olt, a mai făcut așa ceva | VIDEO

A dat penalty în pauză! Cea mai ciudată decizie a unui arbitru vine din Bundesliga. Numai Mitică Dragomir, când era la FC Olt, a mai făcut așa ceva | VIDEO

A dat penalty în pauză! Cea mai ciudată decizie a unui arbitru vine din Bundesliga. Numai Mitică Dragomir, când era la FC Olt, a mai făcut așa ceva.

Ultima partidă din etapa a 30-a din Bundesliga a fost un veritabil derby al retrogradării. Mainz – Freiburg s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 2-0, iar cele două echipe, care au câte 30 de puncte, împart prima poziție peste linia retrogradării și prima poziție sub linie – locurile 15-16.

În condițiile în care FC Koln și Hamburger SV sunt ca și retrogradate, în ultimele patru etape se va da o luptă teribilă între Mainz și Freiburg pentru evitarea locului 16, care duce la baraj.

A dat penalty în pauză! Cea mai ciudată decizie a unui arbitru vine din Bundesliga. Amintiri cu Mitică Dragomir

Arbitrul Guido Winkmann (44 de ani) a luat cea mai ciudată decizie din istoria Bundesligii. La ultima fază a primei reprize, Brosinski a centrat, iar Kempf a oprit mingea cu mâna.

Arbitrul n-a dictat nimic și, după 17 secunde, a fluierat finalul reprizei. Jucătorii oaspeților s-au dus la vestiaree, cei ai gazdelor au protestat.

VIDEO, AICI

După ce a consultat reluările, arbitrul a decis să dea penalty. Bibiana Steinhaus, 39 de ani, Video Assistant Referee, l-a convins pe central să-i cheme pe jucătorii de la Freiburg de la cabine și să pună să se execute penalty-ul.

Argentinianul De Blasis a transformat. Era minutul 45+7. Același De Blasis a mai marcat o dată, tot din penalty, în minutul 78, iar gazdele au bătut cu 2-0. Românul Alexandru Maxim a fost doar rezervă la gazde. Scena aduce aminte de o „haiducie” a lui „Corleone” Dragomir, din urmă cu 41 de ani.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Numai Mitică Dragomir, pe 21 iunie 1978, la un meci FC Olt – Electrodul Slatina, scor 18-0, i-a mai chemat pe jucători de la cabine ca să mai joace și „repriza a treia”, să mai marcheze câteva goluri, pentru a fi siguri că FC Olt promovează la golaveraj în fața celor de la Flacăra Moreni.

Dar era vorba de liga a treia din România, în urmă cu 40 de ani, iar echipa în cauză era din satul fostului dictator, Nicolae Ceaușescu.


CITEȘTE ȘI: 

LIVEBLOG Alegerile pentru șefia FRF 2018. Ultimele luări de poziție. Miercuri, 18 aprilie, ziua Z! Toate detaliile

Close
Închide
  Close