Fostul portar al naționalei, actual președinte la CSM Poli Iași, e surprins că Stoichiță a acceptat oferta din partea președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Acum, Prunea încearcă să-l sensibilizeze pe Stoichiță, căruia i-a transmis că s-a alăturat celor care ”l-au băgat pe Didi Prodan în pământ”, știind că fostul antrenor al Stelei a ținut enorm la fundașul central al Generației de Aur.

Fostul portar îl îndeamnă pe Stoichiță să demisioneze imediat, la mai puțin de o săptămână de la instalarea în funcția de director tehnic al FRF, poziție ocupată anterior de Anghel Iordănescu.

”Mihai, nu uita că te-ai dus la ăştia care l-au băgat pe Didi Prodan în pământ! Ştiu că ai avut o relaţie foarte apropiată cu Didi Prodan. Dacă ai un minim de decenţă, dă-ţi demisia imediat! Ştiu că l-ai iubit pe Prodan ca pe copilul tău! Niciodată n-am crezut că tu, Mihai Stoichiţă, poţi să te duci lângă cei care l-au băgat pe Didi în pământ! Nu poţi să mergi la drum cu nişte oameni care îl au pe conştiinţă pe Prodan, fostul tău fundaş central!”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.ro.

Florin Prunea

Mihai Stoichiţă a debutat pe banca lui FC Naţional, în 1988, de atunci schimbând nu mai puţin de 25 de echipei. Pe Steaua a antrenat-o în trei rânduri ca principal, cucerind titlul în 1998. Mai are două campionate în palmares, ca tehnician, în Republica Moldova (cu Sheriff) şi în Armenia (cu Pyunik).