De Ana Hațeg,

Țiriac a spus că Simona Halep s-a dus în Dubai pentru că în România nu sunt terenuri pe care să se antreneze.

”E adevărat că acolo sunt 24-25 de grade, nu putea să se ducă în Australia să stea acolo două luni de zile. E bine că şi Darren e acolo, se antrenează de 2-3 ori pe zi şi până acum fizicul a ţinut, îi ţinem pumnii şi de acum înainte”, ca declarat președintele Federației Române de Tenis la Digi Sport.

Alături de Simona Halep, în Dubai, se află Darren Cahill, antrenorul principal al sportivei, dar și Artemon Apostu-Efremov, noul membru din echipa campioanei de la Wimbledon.

Locul 4 WTA pregăteşte în Emiratele Arabe Unite sezonul 2020.

Românca va debuta în noul an la turneul de la Adelaide, care va începe pe 12 ianuarie. „Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat”, spunea Simona cu ceva timp în urmă.

Citeşte şi:

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Nouă persoane au fost arestate după cutremurul din Albania. Acuzații de omor și abuz de putere

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială