MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 12:44

De ce suspectează UEFA de blat partida dintre PSG și Steaua Roșie Belgrad, din Liga Campionilor

Distribuie

UEFA a deschis o anchetă care vizează partida din grupă C a Ligii Campionilor dintre PSG și Steaua Roșie Belgrad, scor 6-1. Sunt informații conform cărora unul dintre conducătorii formației sârbe ar fi pariat 5.000.000 de euro pe o înfrângere la 5 goluri diferență a formației sale.

Partida disputată pe 3 octombrie este și subiectul unei anchete a autorităţilor franceze. Oficialii celor două grupări au negat vehement informațiile.

Cu o zi înaintea jocului, forul european a primit un raport potrivit căruia un oficial al campioanei Serbiei ar fi încercat, cu ajutorul unor complici, să parieze aproape 5 milioane de euro pe eşecul echipei sale la o diferenţă de cinci goluri.

Pe Parc des Princes, PSG avea 4-0 după doar 41 de minute, apoi s-a desprins la diferenţa care ar fi fost mizată cu 20 de minute înainte de final. Sârbii au reuşit să înscrie la scurt timp, dar Neymar, autorul unui hat-trick, a refăcut avantajul echipei şi a stabilit rezultatul de 6-1.

  • PSG și Steaua Roșie Belgrad fac parte din Grupa C a Ligii Campionilor, alături de Liverpool și Napoli. 

Scandalul de corupție din fotbalul belgian: 19 inculpați, 9 oameni de fotbal în pușcărie! Mogi Bayat a negociat transferul în Ghencea a lui Habibou și Thereau

Citește mai multe despre ancheta, pariuri și steaua roșie belgrad pe Libertatea.

Comentarii