Mergi direct la conținut »
Decizia în ”cazul Hoban”, amânată după meciul cu Grecia
Sport Libertatea > Sport

Decizia în ”cazul Hoban”, amânată după meciul cu Grecia

Patronul Petrolului, Dan Capră, anunţase că marţi se va lua o decizie în cazul lui Ovidiu Hoban, exclus temporar din lotul Petrolului. Decizia a fost amânată, datorită convocării acestuia la echipa naţională, pentru meciul cu Grecia, conform jurnalulph.ro.

Suporterii Petrolului i-au scandat numele lui Hoban, în timpul partidei din ultima etapă, cu CFR Cluj. Se vehiculează faptul că Piţurcă l-a convocat pe Hoban la echipa naţională, pentru a-i oferi şansa unui transfer în străinătate.

Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, consideră exagerată decizia conducerii clubului, dar crede că mijlocaşul a ajuns în această situaţie datorită unor probleme mai vechi pe care le-a creat la echipă. ”Dan Capră a spus iniţial că va lua o decizie marţi sau miercuri, dar pentru că Hoban este la lot, totul s-a amânat pentru luni, când va fi o discuţie generală. A fost o decizie a clubului, de a scoate temporar din lot un jucător în urma unei reacţii, zic eu greşită, dar s-a exagerat totuşi, pentru că n-a fost vorba de nicio bătaie, ci de nişte schimburi de replici. Problema este că de-a lungul timpului au mai fost episoade care au dus la această decizie de a pedepsi un jucător”, a declarat Lucescu la Digi Sport.

Acesta a explica ce se va întâmpla în ”cazul Hoban”. ”O să vedem acum ce se va întâmpla, pentru că lucrurile au degenerat. Din păcate, s-au complicat pentru că n-au fost gestionate cum trebuie, atât din partea clubului, cât şi din partea lui Hoban. Am înţeles că mai demult, Hoban a cerut să plece la un contract mai bun, vom vedea ce stare de spirit va mai avea acum”, a încheiat Lucescu.

Close
Închide
  Close