Mergi direct la conținut »
Descoperire incredibilă pe terenul de antrenament al lui Tottenham: o bombă din al doilea Război Mondial
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Descoperire incredibilă pe terenul de antrenament al lui Tottenham: o bombă din al doilea Război Mondial

Descoperire incredibilă pe terenul de antrenament al lui Tottenham: o bombă din al doilea Război Mondial

Descoperire incredibilă pe terenul de antrenament al lui Tottenham: o bombă din al doilea Război Mondial!

Nordul Londrei este în alertă, după ce la terenul de antrenament al lui Tottenham a fost descoperit un proiectil neexplodat, despre care autoritățile britanice anticipează că datează din al doilea Război  Mondial, informează digisport.ro, care citează presa britanică.

Descoperirea făcută în jurul orei 17:00 (ora României). Imediat, a fost evacuat întregul complex sportiv al lui Tottenham  Hotspur de lângă Bullsmoor Lane, din Enfield, împreună cu locuitorii din acea zonă.

Drumurile au fost închise pe un perimetru stabilit de poliție, care a împânzit zona cu geniști și cu ambulanțe. Proiectilul a fost îndepărtat, în cele din urmă, fără vreun incident.

„Un fragment neidentificat de metal a fost dezgropat la centrul de antrenament în această după-amiază și, ca măsură de precauție, Poliția Metropolitană a încercuit zona înconjurătoare. Incidentul a fost clarificat în scurt timp, după ce s-a stabilit că obiectul nu este periculos”, a scris clubul Tottenham, într-un comunicat oficial, fără a preciza, însă, dacă la terenul de antrenament erau prezenți și jucători de la prima echipă, care va juca sâmbătă în campionat, cu Huddersfield.

Sursa foto: standard.co.uk

Close
Închide
  Close