Mergi direct la conținut »
Nicolae Dică, demis de FCSB, Reghecampf - noul antrenor! Gigi: ”Dică să își dea demisia. E nebun, își bate joc de mine”. UPDATE Dică: ”Sunt mândru că am fost aici. Dar, ce, doar la Steaua se antrenează?”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Nicolae Dică, demis de FCSB, Reghecampf – noul antrenor! Gigi: ”Dică să își dea demisia. E nebun, își bate joc de mine”. UPDATE Dică: ”Sunt mândru că am fost aici. Dar, ce, doar la Steaua se antrenează?”

Înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj, 0-2, va fi mai ultimul meci al lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului. "Nu mai sunt șanse să rămână", a anunțat latifundiarul din Pipera, care l-a făcut praf pe "Dicanio".

ACTUALIZARE. Antrenorul Nicolae Dică nu a declarat că-și va da demisia, dar a părut că a înțeles: ”Voi avea în această seară o discuție la telefon cu patronul și veți vedea ce decizie am luat. Schimbările? Pâi am avut două ocazii în zece oameni, trebuia să egalăm!. Dacă plec, voi munci oriunde în altă parte la fel. Sunt puternic”.

„Doar la Steaua se antrenează, că nu înțeleg!”;
„E un moment dificil. Îmi doream altceva. Atunci când plec de la o echipă, să plec în alt mod”;
„Și dacă făceam egal, decizia era luată”;
„A fost o mândrie că am antrenat Steaua”.

Rezultatele dezamăgitoare din ultima perioadă și faptul că CFR Cluj s-a distanțat la 6 puncte l-au determinat pe Gigi Becali să ia decizia să-l înlocuiască pe Dică, după un an și jumătate petrecut la cea mai titrată echipă din România.

Becali a plecat mai devreme de la Arena Națională, anunțând: „Nu mai sunt șanse să rămână Dică”.

Latifundiarul l-a făcut praf pe Dică:

„Ce să fac? Să fiu batjocură nu-mi place. Diferență nu a fost. E diferență? Noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. După aia, Nedelcu doarme. Au făcut faza aia. După aia ce să văd? Suntem conduși și intră fundașii în teren? Stan? Iese Moruțan, care a intrat bine? Iese Man, Moruțan?

Cred că i-a luat cineva mințile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Păi trebuie să își dea demisia, normal, dacă vrea. A întrecut orice măsură… să-l scoți pe Man, Moruțan și să-l bagi pe Stan?… Deja înseamnă că nu știu… Păi înseamnă că am înnebunit eu (n.r.: să-l scot pe Moruțan și să-l bag pe Stan), eu nebun nu sunt….

Eu nu sunt nebun, tată. Acum, nu știu, probabil, ce o fi zis: hai să îmi dau demisia, să fac o nebunie din asta, își bate joc de mine, altceva nu cred. Păi dacă a făcut schimbarea aia înseamnă că a vrut să-și bată joc de mine”, a spus Becali la finalul meciului.

În locul acestuia, Gigi urmează să-l instaleze pe bancă pe Laurențiu Reghecampf, liber de contract după despărțirea de Al Wahda din urmă cu o lună.

Conform GSP.ro, „Reghe” va fi pe bancă la primul meci din 2019 al roș-albaștilor. Antrenorul le-a și comunicat de altfel unor apropiați că e foarte aproape de revenirea la FCSB, unde va bifa cel de-al treilea mandat.

Au mai rămas de stabilit doar ultimele detalii contractuale.

Rămas fără sprijinul patronului, a partida cu CFR Cluj, cei 8.000 de fani din tribune i-au solicitat la unison demisia antrenorului.


Citește și:

LIVE / FCSB – CFR Cluj 0-2, derby-ul finalului de 2018 din Liga 1

Close
Închide
  Close