MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2018 21:06

Dică a răbufnit la conferința de presă dinaintea meciului Rapid Viena – FCSB: ”Vi se pare că nu suntem o astfel de echipă?”

Distribuie

Dică a răbufnit la conferința de presă dinaintea meciului Rapid Viena - FCSB: ”Vi se pare că nu suntem o astfel de echipă?”.

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, a luat foc la conferința de presă când a fost întrebat dacă echipa sa va fi mai ofensivă joi seară, contra celor de la Rapid Viena, în prima manșă din play-off-ul Ligii Europa.

„Mai ofensivă ce înseamnă? Sunt echipa care în 4 meciuri din cupele europene am marcat 8 goluri și am primit unul singur și în campionat am marcat 12 goluri și am primit 5 în 5 meciuri. Vi se pare că nu suntem o echipă ofensivă?

Am marcat două goluri în returul cu Hajduk. Am avut noroc, dar asta e… Cei de la Hajduk au ajuns o dată pe construcție la noi în careu și cu faze fixe, atât. În a doua repriză noi am marcat două goluri și să am avut și alte ocazii de a marca.

Dacă eram puțin mai atenți la ultima pasă cred că puteam să marcăm și atunci 3-4 goluri', a declarat Nicolae Dică.

Dică a răbufnit la conferința de presă dinaintea meciului Rapid Viena – FCSB: „Am avut posesie 62 la sută cu Hajduk!'

„Am jucat cu Hajduk Split acasă și am avut 62 la sută posesie în Europa League. Și am marcat două goluri. Nu suntem o echipă ofensivă? Nu suntem o echipă ofensivă că marcăm 8 goluri în 4 meciuri.

Dacă marcam 4 goluri în 4 meciuri și nu primeam niciun gol, ziceam că suntem defensiv. Ok, dacă așa se crede, că suntem o echipă defensivă, am înțeles', a completat tehnicianul.

FCSB nu-i va putea folosi joi seară pe Momcilovici (accidentat), J. Morais și Fl. Tănase (suspendați). În ultimul moment, pe lista indisponibililor s-a adăugat și Lucian Filip.

FCSB ar putea folosi următoarea formulă: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Bălașa, Al. Stan – Pintilii, Ov. Popescu – Dan, Teixeira, Fl. Coman – Gnohere


Citește și: 

VIDEO/ A mers 600 de kilometri pe jos, pentru educaţie. Povestea româncei care a renunţat la o viaţă de vis în Elveţia pentru a-i ajuta pe copii

Uzina de la Mioveni a împlinit jumătate de veac! Cum s-a schimbat Dacia în 50 de ani

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii