Joi, 21 februarie 2019, 01:14

După primul gol, reușit de Gimenez, Diego Simeone, antrenorul gazdelor, a făcut un gest socotit scandalos, care i-ar putea atrage o suspendare sau o amendă din partea UEFA.

”Cholo” s-a bucurat obscen, cu mâinile duse în zona organelor genitale. La final, tehnicianul ”plăpumarilor” a căutat explicații. 

”N-a fost un gest prea frumos. L-am făcut pentru a da un semnal echipei mele. Le-am arătat suporterilor noștri că avem «argumente». Pentru acest joc, am recuperat jucători importanți: Koke, Saul și Diego Costa. Am făcut o partidă inteligentă. La retur, mă aștept la multă suferință”, s-a disculpat tehnicianul.

Gest făcut și în Serie A

În Italia s-a speculat pe seama faptului că ura argentinianului față de Juve, la care joacă Cristiano Ronaldo – cel care i-a suflat două finale de Ligă cu Real Madrid -, datează din perioada Lazio Roma.

La un meci de campionat cu Bologna, Simeone, pe atunci jucător la formația la care evoluează acum Ștefan Radu, a dus mâna, la fel, în zona ”periculoasă”. Respectiva fotografie a fost reluată obsesiv de presa peninsulară.