Dinamo a anunțat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (vârstă împlinită pe 29 septembrie).

”FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaționalul român Gheorghe Grozav la clubul din Ștefan cel Mare. 

Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.  


Grozav a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamoviști, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Groznyi, Dinamo București, Karabükspor și Bursaspor.

28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.

8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa națională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda și Chile, toate câștigate de „tricolori”.

5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveția (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), și a adunat 25 de selecții pentru echipa națională.

2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).

7 este numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo”, informează ”roș-albii”.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative