Mergi direct la conținut »
Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Thiess a mințit în legătură cu Radu Nunweiller
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Thiess a mințit în legătură cu Radu Nunweiller

Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Thiess a mințit în legătură cu Radu Nunweiller

Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Poziție de conducere și pentru Radu Nunweiller. 

UPDATE: Mihaela Nunweiller, fata lui Lică Nunweiller, a dezmințit că Radu Nunweiller s-ar implica în vreun fel la Dinamo: 

„Radu este foarte supărat, nu e adevărat! Este o manipulare grosolană, cum își permite să implice numele familiei mele în așa ceva? Este o minciună! Unchiul și mătușa mea au fost revoltați când au auzit și au negat ferm orice implicare”, a spus Mihaela Nunweiller pentru gsp.ro. 

„Știu despre aceste discuții despre care vorbește Thiess, știu de mai multă vreme, dar nu sunt implicat în niciun fel. Nu vreau să fac alte comentarii momentan. Voi spune mai mult dacă se va realiza tranzacția.

Eu m-am întâlnit cu suporterii și mi se pare admirabil demersul lor, nu mă dezic de el. Dacă altcineva vine cu un plan mai bun e foarte bine, pentru că tot ce mă interesează e binele lui Dinamo”, a declarat și Ioan Andone pentru GSP.ro.

Dinamo se zbate în „mocirla” din play-out, Ionuț Negoiță vrea să scape de club, iar, cel puțin la nivel declarativ, s-au conturat două tabere care ar dori să pună mâna pe „roș-albi”.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Pe de o parte e Adrian Thiess, care promite că vine cu investitori străini, pe de alta e tabăra „de partid”, care se va organiza un ONG, teoretic, „al fanilor”, dar printre suporterii care și-au arătat disponibilitatea să se implice sunt și personaje politice, precum Adrian Năstase.

Se spune că gașca care se strânge în jurul lui Cornel Dinu n-are nicio legătură cu suporterii, ci cu Nicolae Badea, care s-a lămurit că n-are cum să mai primească milioanele de euro pe care i le datorează Ionuț Negoiță și vrea iar clubul.

Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Ce vor spune fanii?

Adrian Thiess, deși n-a venit cu nimic concret până acum, deși s-a lăudat cu mulți investitori străini, a pomenit despre organigrama viitoarei societăți.

Președinte ar urma să fie Ciprian Marica, jucător crescut în „Groapă”, care și-a încheiat cariera la Steaua. E de urmărit cum vor reacționa fanii la această posibilă soluție.

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

În conducere ar urma să fie inclus și Radu Nunweiller, glorie a clubului în anii 70, fratele celebrilor Lică și Nelu, oamenii care i-au adus clubului porecla de „câini roșii”.

„Am discutat cu mulți, cu Ioan Andone, care e un prieten al meu, Ciprian Marica, oameni care sunt alături de club de mulți ani.

Viitorul președinte nu a condus niciodată un club, dar are multă expertiză și are multă școală. Viitorul președinte e din fotbal și a jucat si la Dinamo”, a declarat Thiess.


CITEȘTE ȘI: 

Daniel Prodan, batjocorit și după moarte. Cum a pierdut procesul cu FRF. Soțul unei judecătoare, afaceri cu federația / EXCLUSIV

Close
Închide
  Close