De Victor Vrînceanu,

Dinamo a pierdut lamentabil cu Hermannstadt, 2-4, iar jucătorii au părăsit gazonul cu capetele plecate. Cu o victorie sâmbătă seară, “câinii” ar fi urcat pe locul 6, iar Gaz Metan ar fi ieșit din zona play-off-ului. Chiar și așa, echipa lui Uhrin este în continuare la mâna ei!

Cauza principală este că am jucat foarte slab în apărare. Am lăsat jucători liberi în careu. De fiecare dată, în deplasare, facem aceste greșeli în apărare.

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Roș-albii se luptă în acest moment pentru locul 6 cu Gaz Metan și FC Botoșani și vor juca împotriva ambelor echipe în perioada următoare.

Cu moldovenii se vor bate la Botoșani, peste două etape, iar cu trupa lui Edi Iordănescu, chiar în ultima etapă a sezonului regulat, la Mediaș.

Avantajul “câinilor” este că meciul decisiv cu Mediaș va fi după pregătirea de iarnă, așadar, dinamoviștii vor avea timp pentru a regla minusurile și eventual pentru a se întări cu jucători noi.

Uhrin i-a uimit

Deși bănuiau că vor fi puternic muștruluiți de Dusan Uhrin, antrenorul “câinilor” a avut o atitudine fix invers față de așteptările fotbaliștilor.

Conform surselor GSP din anturajul echipei, imediat după meci, în vestiar era o liniște de mormânt când a intrat tehnicianul ceh. Acesta a mers la fiecare jucător în parte, a strâns mâna fiecărui elev al său și le-a spus pe rând câteva cuvinte care să îi îmbărbăteze.

Mesajul general al tehnicianului de 52 de ani a fost că nu trebuie să se facă o tragedie din acest eșec și că umilința cu Sibiu se va șterge dacă echipa va câștiga următoarele partide.

Contractul lui Uhrin cu Dinamo expiră în vara lui 2020, iar conducătorii i-au oferit acestuia prelungirea, discuțiile fiind în toi.

Citeşte şi:

Două handbaliste de la Corona Brașov au scăpat de suspendare. Celelalte sportive, la audieri

Bani publici folosiți pentru doping în sportul românesc! Scandalul se extinde, noi dezvăluiri în această dimineață

Președintele de la Corona Brașov a recunoscut trei cazuri de terapie cu laser intravenos la echipa de hochei pe gheață: ”Doi jucători au plecat deja”

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe
GSP.RO

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie