Mergi direct la conținut »
Dinamo și-a schimbat doctorul. Cine va sta pe bancă la finala Cupei României
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo și-a schimbat doctorul. Cine va sta pe bancă la finala Cupei României

Dinamo și-a schimbat doctorul. Cine va sta pe bancă la finala Cupei României

După teribilul deces al lui patrick Ekeng, primul arătat cu degetul a fost Liviu Bătineanu, doctorul „câinilor”, care nu i-a făcut masaj cardiac camerunezului pe teren, deși ambulanța întârzia.

De Octavian Cojocaru,

Liviu Bătineanu s-a apărat spunând că jucătorul încă mai avea puls în acele momente și nă nu necesita masaj cardiac sau orice altă intervenție. Între timp, Bătineanu a fost luat la rost chiar de apropiații clubului, Cornel Dinu fiind unul dintre cei care l-au arătat cu degetul pentru reacția întârziată și neprofesionistă.

Dinamo a hotărât să-l retragă din prima linie pe doctorul Liviu Bătineanu. Acesta a absentat ieri la ceremonia organizată pe stadionul din Ștefan cel Mare în memoria lui Ekeng, al cărui cortegiu funerar a trecut pe la stadion înainte de a lua drumul Camerunului.

Mai mult, Dinamo a acreditat alt medic la finala Cupei României, cu CFR Cluj, care se va disputa marți seară, pe „Arena Națională”. Măsura a fost luată tot pentru a-l proteja pe Bătineanu de eventuale neplăceri, ținând cont de faptul că e ultimul meci al sezonului pentru „câini” și, totodată, primul după decesul lui Ekeng.

Radu Ghimpeţeanu este doctorul care va conduce staff-ul medical al lui Dinamo la finala Cupei acesta fiind acreditat de club la Federaţia Română de Fotbal pentru a putea lua loc pe bancă. Radu este fiul lui Mugur Ghimpețeanu, fostul doctor al „câinilor”, decedat în 2011. 

Close
Închide
  Close