Mergi direct la conținut »
Dinamo vrea să așeze Cupa României în mormântul lui Ekeng din Camerun
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo vrea să așeze Cupa României în mormântul lui Ekeng din Camerun

Dinamo vrea să așeze Cupa României în mormântul lui Ekeng din Camerun

De Cătălin Apostol,

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că gruparea pe care o reprezintă își dorește enorm să câștige Cupa României, pentru a-i putea dedica triumful mijlocașului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat pe 6 mai, în timpul meciului de campionat cu Viitorul (3-3).

Mai mult decât atât, în cazul unui succes în finala care se va disputa pe 17 mai, pe Arena Națională din București, Dinamo intenționează să trimită trofeul în Camerun, pentru a fi așezat în mormântul fostului jucător al clubului din Ștefan cel Mare. În eventualitatea unui eșec, roș-albii vor să-i convingă pe cei de la  CFR Cluj, cealaltă finalistă a Cupei României, să trimită trofeul în Camerun.

“Încercăm să ne mobilizăm atât cât putem noi, suporterii și toată suflarea dinamovistă, pentru meciul de marți. Nu avem ce face, dacă vrem să comemorăm memoria acestui jucător trebuie să o facem și pentru el, să jucăm, să ne mobilizăm, să strângem rândurile, să arătăm că suntem puternici și această Cupă să o câștigăm și să o trimitem acolo unde el se va odihni. Dacă noi vom câștiga finala, Cupa va fi trimisă în Camerun, unde va dăinui lângă somnul etern al lui Patrick, iar dacă va câștiga CFR, la fel, îi vom ruga să trimită acest trofeu în Camerun”, a declarat Ionel Danciulescu la Digi Sport.

Jucătorilor le e greu și probabil o să le mai fie o perioadă, pentru că e greu să treci peste această tragedie. O să înțeleagă și ei impactul pe care îl va avea această finală. Sunt convins că stadionul va fi arhiplin. Vrem să câștigăm acest trofeu, ar fi a 14-a Cupă pentru Dinamo, exact numărul lui Patrick. (Ionel Dănciulescu)

Close
Închide
  Close