De Eduard Apostol,

Sezonul pe zgură nu a readus-o pe Simona Halep pe mult doritul loc 1 în clasamentul WTA. Ba, mai mult, eșecul de la Roland Garros au dus-o pe constănțeanca de 27 de ani pe locul 8 WTA. Totuși, înaintea sezonului pe iarbă, românca și-a luat câteva zile de vacanță în țara natală.

Astăzi, Simona Halep a mers la o plimbare pe lac. Mai întâi, tenismena a pozat romantic, privind niște nuferi.

„E bine să fiu acasă!”, a scris românca pe pagina sa personală de Instagram, strângând imediat în jur de 52.000 de aprecieri.

Simona Halep (Instagram)

Pentru că este o fire activă și nu poate sta departe de sport, Halep a fost filmată și când s-a plimbat cu skijet-ul.


Până la revenirea în circuit pentru sezonul pe iarbă, constănțeanca va participa în weekend la Cluj Napoca la un eveniment sportiv demonstrativ în cadrul Sports Festival.

Halep va merge apoi la Eastbourne, unde va debuta pe iarbă. Turneul se joacă în perioada 23-29 iunie, urmând ca în perioada 1-14 iulie să se dispute și turneul de la Wimbledon.


O notificare pe Facebook îți răpește 14 secunde de atenție! Sunt de ajuns doar 3 secunde ca să provoci un accident auto – STUDIUVIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri