MENIU CAUTĂ
27 Mai. 2018 13:54

Dragoș Dima l-a învins pe Nicolae Frunză, în finala turneului ITF de la București. Antonescu și Grigoriu, campioni la dublu

Distribuie

Dragoș Dima - Nicolae Frunză, finala turneului ITF de la București. Competiția de tenis de tip futures F1 are premii totale de 15.000$.

ACTUALIZARE 27 mai, ora 13.30. Ploieșteanul Dragoș Dima, a doua rachetă în echipa de Cupa Davis a României, a câștigat azi turneul ITF din Herăstrău, după ce l-a învins în finală pe un alt român, bucureșteanul Nicolae Frunză. Principalul favorit l-a învins pe favoritul 5 cu scorul 6-2, 6-4. 

Cap de serie numărul 1, Dragoș Dima ( foto, 25 ani, 450 ATP) a trecut azi, în semifinale, de favoritul 6 al întrecerii, Vasile Antonescu (38 ani, 641 ATP), scor 6-2, 6-0. Meciul a durat o oră și 10 minute.

CSM București l-a transferat pe Dragoș Dima. Clubul Primăriei Capitalei face colecție de jucători de tenis

Dragoș Dima

Cap de serie 5, Nicolae Frunză (foto mare, 20 ani, 577 ATP) l-a depășit, tot astăzi, și tot în semifinale, pe un alt român, Vladislav Melnic (18 ani, 1.274 ATP), scor 6-7 (8), 6-4, 6-4. A fost o luptă întinsă pe durata a două ore și 47 de minute.

Finala de dublu a turneului denumit ”Ioana Cup” și disputat pe terenurile din Herăstrău a revenit perechii Vasile Antonescu – Patrick Grigoriu (favoriți 1), care a trecut cu 6-1, 6-4 de duetul 100% românesc Victor Vlad Cornea – Victor Crivoi. Constănțeanul Antonescu este fost sparring-partener al Simonei Halep, iar sibianul Vlad Cornea a bătut mingea cu președintele Klaus Iohannis.

Frunză n-aude bine cu o ureche, Dima s-a legitimat la CSM Bucureși

Dima și Frunză sunt convocați connstant în echipa de Cupa Davis a României. La meciul cu România – Luxemburg, Nicolae Frunză a fost învins de Ugo Nastasi, jucător fără clasament. ”Libertatea” a scris că Frunză nu aude bine cu o ureche, conform spuselor tatălui său.

În ceea ce-l privește pe Dragoș Dima, acesta este a doua rachetă a României, după liderul Marius Copil (27 ani, 95 ATP), cel care debutează mâine pe tabloul principal la ediția 2018 a Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului. Jucătorul Dragoș Dima a semnat cu clubul CSM București.

Caravana masculină se mută, de săptămâna viitoare, pe zgura din Bacău pentru un alt turneu de tip futures F2, dar cu premii totale mai mari, 25.000$.

Citește mai multe despre Nicolae Frunză pe Libertatea.

Comentarii