Mergi direct la conținut »
Duckadam, "într-o ureche". Fostul portar spusese că-și taie o ureche dacă Mitriță pleacă la New York City
Sport Libertatea > Sport

Duckadam, „într-o ureche”. Fostul portar spusese că-și taie o ureche dacă Mitriță pleacă la New York City

Helmut Duckadam a venit cu o ureche bandajată în studioul televiziunii Digi Sport. El promisese că-și taie o ureche dacă Alexandru Mitriță va pleca la New York City pentru mai mult de 7 milioane de euro.

Transferul e aproape bătut în cuie, jucătorul plecând în Anglia, la Manchester, pentru a face vizita medicală, fiindcă patronii de la New York City sunt aceiași cu cei de la Manchester City. 

Universitatea Craiova va încasa 8,5 milioane de dolari, adică 7,4 milioane de euro. Din acești bani, 20% merg căte Pescara. Din transferul la New York păstrează și Craiova 20% dintr-o viitoare mutare al lui Mitriță.

„Eu chiar nu am crezzut că acest transfer se va realiza”

„Nu a fost dureros, deoarece încă nu am tăiat-o. O tăiem în momentul în care Mitriţă semnează. Eu chiar nu am crezut că se va realiza acest transfer. E cel mai spectaculos transfer de anul acesta, e peste transferul lui Stanciu”, a declarat Duckadam.

Mai mult, ”eroul de la Sevilla” i-a lăudat pe oficialii oltenilor pentru transferurile din ultimii ani. „Cred că toată lumea ar putea fi invidioasă pe patronul Craiovei, la cum au vândut în ultimii ani”, a mai spus Helmuth Duckadam.


Medici inventați cu 9 dolari în reclamele pentru produse ce promit vindecare miraculoasă! Din 1.000 de suplimente alimentare care intră anual pe piață, Ministerul Sănătății a verificat publicitatea a doar 25!

Close
Închide
  Close