MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 19:05

Dumitru Dragomir, despre FCSB: ”Gigi Becali se joacă cu echipa!”

Distribuie

Dumitru Dragomir, despre FCSB: ”Gigi Becali se joacă cu echipa!”.

Meci infernal pentru FCSB în returul cu Rapid Viena din play-off-ul Ligii Europa. După 1-3 în tur, echipa lui Nicolae Dică joacă, astăzi, pe Arena Națională, cu spatele la zid.

Miza o reprezintă cei peste zece milioane de euro pe care FCSB i-ar încasa dacă s-ar califica în grupele Ligii Europa. Optimismul debordant al patronului Gigi Becali a fost însă temperat de Dumitru Dragomir.

'FCSB nu se califică. De ce spun asta? Pentru că echipa nu știe să joace sub presiune', a decretat, pentru Libertatea, fostul șef al LPF. Acesta a continuat: 'Gigi se joacă cu echipa. Se pricepe, nu se pricepe la fotbal, echipa este jucăria lui, așa că face ce-i place! Anunță jucătorii care vor intra pe teren cu patru zile înainte de meci pentru că-l doare la pălărie. Se joacă'.

În ceea ce privește banii pe care FCSB, implicit Gigi Becali, i-ar pierde din ratarea calificării în grupele Ligii Europa, Dragomir ne-a precizat: 'Sigur, Gigi ar vrea să se califice echipa în grupe, ca să mai ia niște bani. Dar nu are nici o problemă dacă FCSB va rata calificarea. Gigi are atâți de mulți bani că, și dacă va trăi încă 2.000 de ani de acum înainte, nu va sărăci'.

Conform raportului UEFA din octombrie 2017, FCSB a câștigat 13.865.000 de euro: 4.465.000 din calificarea în grupe și rezultatele din această fază a competiției din Liga Europa, plus 7.500.000 din bonusuri, market pool, din biletele vândute și din drepturile de televizare.


VIDEO/ Satul cu șase Dumnezei: „Dacă vreți să știți cum ne împăcăm, mergeți la cherhana în zori, când se-adună în barcă toate națiile'

Citește mai multe despre Dumitru Dragomir, Liga Europa și rapid viena pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii