MENIU CAUTĂ

Dumitru Dragomir are o versiune halucinantă despre eșecul celor de la CFR Cluj cu Dudelange: ”A fost un meci pentru pariuri”

Distribuie

Dumitru Dragomir are o versiune halucinantă despre eșecul celor de la CFR Cluj cu Dudelange: ”A fost un meci pentru pariuri”.

Cât timp a fost șef la LPF, Dumitru Dragomir lăuda Liga 1 non-stop, spunea că e un campionat foarte puternic. De când e „pensionar”; Dragomir a început să vadă cu alți ochi competiția internă. CFR Cluj a pierdut cu Dudelange, scor 0-2, în prima manșă din play-off-ul Ligii Europa.

Dumitru Dragomir are o versiune halucinantă despre eșecul celor de la CFR Cluj cu Dudelange: „Avem echipe slabe, mă nene!”

„Avem echipe slabe, mă nene. Avem un campionat de tot râsul. Una dintre cele mai mari greşeli ale CFR-ului a fost schimbarea antrenorului. Şi acum de dimineaţă m-am uitat la reluări. Dacă aş fi un şmecher, aş spune că a fost un meci pentru pariuri, dar dacă sunt un specialist spun că asta e valoarea fotbalului românesc.

CFR se va califica mai uşor decât Steaua, o să vă vedeţi. Eu simt fotbalul foarte bine”, a declarat Dragomir la Pro X.

În actuala ediție a cupelor europene au existat multe meciuri care au ridicat suspiciuni în privința corectitudinii. Cel mai mult s-a vorbit despre „dubla” Zenit Sankt Petersburg – Dinamo Minsk (0-4, 8-1).


Citește și:

EXCLUSIV/ Pesta porcină a fost confirmată și în orașul Voluntari. A treia localitate din Ilfov unde a fost depistat virusul

Citește mai multe despre Dumitru Dragomir, CFR Cluj, Dudelange și Liga Europa pe Libertatea.

Comentarii