Fathi Taher, om de afaceri de origini iordaniene, a cumpărat, în 2004, fosta fabrică de utilaj greu Griviţa. Achiziţia de 12 milioane de euro a fost făcută prin intrermediul companiei iordaniene, Quatron International Investment CO. În 2006, în acţionariatul companiei, devenită GRIRO SA, este cooptat, printr-o majorare de capital, un offshore din Panama, Rhapsody Services Limited. Societatea anonimă panameză deţine 31,84% din acţiunile GRIRO, iar Quatron International Investment CO – 35,2%. Taher a dat târcoale și pe la Dinamo, în baza prieteniei cu Badea, dar și pe la Rapid.

„Rhapsody din Panama nu e din Panama, proprietarul e din Dubai. Dumneavoastră aţi văzut Panama, mergeţi mai departe şi o să găsiţi că proprietarul offshore-ului din Panama e o firmă din Dubai. Relaţia cu Dubai e domnul Badea”, s-a apărat Fathi Taher.

Nicolae Badea, fost ginere al liderului comunist Ion Dincă, zis ”Teleagă”, are afaceri în alimentaţie, IT, imobiliare, industria hotelieră. A devenit cunoscut după ce a fost acţionar şi administrator la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti. Avocata Livia Oana Badea, soţia lui, apare la Registrul Comerţului ca reprezentant al offshore-ului Rhapsody Services Limited. Contactat de Digi24, Nicolae Badea nu a negat că ar fi în spatele off-shore-ului panamez. (…)

Offshore-ul panamez Rhapsody Services Limited mai este acţionar în alte 12 firme româneşti: GRIRO SA, GRIRO Tower, Electrotrade România SRL, KlimaTech Distribution SRL, Dinamic Construction Design SRL, ASGO Telecom SRL, Sphera Software SRL, Expotek SRL, ALL COM Servicii SA, Info Rural SA, Elicom SRL şi Elicom Connect SRL. Companiile activează în domeniile construcţii grele, imobiliare, telecomunicaţii, internet, construcţii, comerţ cu electronice şi electrocasnice.