Mergi direct la conținut »
Echipele românești de handbal feminin, în Cupa EHF. Craiova și Cisnădie, în grupe, Vâlcea, eliminată!
Sport Libertatea > Sport > Echipele românești de handbal feminin, în Cupa EHF. Craiova și Cisnădie, în grupe, Vâlcea, eliminată!

Echipele românești de handbal feminin, în Cupa EHF. Craiova și Cisnădie, în grupe, Vâlcea, eliminată!

Echipele românești de handbal feminin, în Cupa EHF. Lupta pentru un loc în grupele Cupei EHF la handbal feminin începe cu adevărat în acest weekend. Cele trei reprezentante ale României, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și SCM Craiova, evoluează în deplasare.

ACTUALIZARE 18 noiembrie
SCM Rm. Vâlcea – Ikast 19-21 (în tur: 16-22)
18.00 SCM Craiova – Dortmund 19-18 (10-9) (în tur: 19-17)

Echipa germană a condus şi la trei goluri, 15-12, dar SCM Craiova a revenit a restabilit egalitatea şi a reuşit să smulgă victoria pe final, 19-18. Pentru gazde au marcat Cristina Zamfir 5 goluri, Jelena Trifunovic 4, Elena Gjeorgjievska 3, Zeljka Nikolic 3, Timea Tătar 2, Patricia Vizitiu 1, Ana-Maria Tănăsie 1.

18.00 Măgura Cisnădie – Zvezda Zvenigorod 26-18 (10-10) (în tur: 24-29)

ACTUALIZARE 11 noiembrie.
14.30 Dortmund – SCM Craiova 17-19 (9-9)

Deţinătoarea Cupei EHF este formaţia SCM Craiova, care a câştigat trofeul în premieră în acest an.

ACTUALIZARE.
Ikast – SCM Rm. Vâlcea 22-16 (7-5)
SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia daneză Herning-Ikaast Handbold, cu scorul de 22-16 (7-5), în prima manşă a turului al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin.

Pentru echipa vâlceană, care în acest sezon a debutat în cupele europene, au marcat Natalia Vasilevskaia 6 goluri, Marta Lopez Herrero 4, Irina Glibko 2, Alicia Fernandez Fraga 2, Ana Maria Popa 1, Cristina Florică 1.

Zvezda – Măgura Cisnădia 29-24 (14-13)

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

SCM Râmnicu Vâlcea s-a deplasat în Danemarca pentru meciul cu Ikast, fosta FC Midtjylland. Florin Pera are tot lotul la dispoziție pentru acest meci, în timp ce gazdele nu se vor baza pe o jucătoare importantă, Stine Skogrand, însărcinată.

Meciul va începe de la ora 15:00.

Măgura Cisnădie a mers în Rusia cu doar 12 jucătoare pentru disputa cu Zvezda Zvenigorod, o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor. Oana Apetrei nu e disponibilă, însă în lot a revenit Deonise Fachinello.

Meciul Zvezda Zvenigorod – Măgura Cisnădie va începe la ora 16:00.

SCM Craiova își începe cursa de apărare a trofeului în Germania, pe terenul fostei adversare a Zalăului, Borussia Dortmund. Va fi pentru prima oară în istorie când Craiova se va duela cu o reprezentantă a Germaniei. Meciul va avea loc duminică, de la ora 14:30.

sursă: handbalvolei.ro

Un mare handbalist a devenit primar în Kielce, orașul natal! Pe urmele lui Marius Stan și Chiliman!


Citește și: Laurențiu Duță, record de statornicie în showbiz: e de un sfert de secol cu Ianula, soția lui. Împreună din liceu!

Close
Închide
  Close