MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 23:59

Edi Iordănescu vrea să-l dea afară pe Dani Coman. Urmărește să-l aducă la Astra pe nașul său, Narcis Răducan

Distribuie

Edi Iordănescu vrea să-l dea afară pe Dani Coman. Urmărește să-l aducă la Astra pe nașul său, Narcis Răducan.

Tensiune în creștere la Astra Giurgu, formație care izbutește să mențină un nivel bun, în ciuda vânzărilor masive de jucători.

Antrenorul face tot posibilul să scape de președintele Coman, omul conducerii, pentru a putea impune un apropiat, Narcis Răducan, cu care a claborat și la Pandurii. Răducan este nașul lui Iorădnescu jr și este un globetrotter, plimbându-se prin toată Liga 1. Numai că șefii de la Astra nu sunt dispuși să renunțe prea ușor la Coman.

Ceea ce părea o poveste de succes se destramă într-un ritm rapid. În decurs de o săptămână mariajul dintre antrenorul Edward Iordănescu şi Astra Giurgiu a ajuns la final, din cauza evenimentelor petrecute înainte şi după meciul de la Craiova, cu Universitatea. Edi a cerut deja conducerii anularea următorului an de contract şi despărţirea se va produce la finalul play-off-ului.

Din câte se pare, lui Iordănescu i-a pus capac schimbarea obiectivului echipei de către Ioan Niculae şi mesajul pe care patronul l-a avut pentru jucători înainte cu puţine momente de plecarea echipei spre stadion pentru meciul cu CS U Craiova, scor 1-0.

După meciul de la Craiova totul s-a spulberat, iar între Niculae şi Iordănescu s-au rupt legăturile. Relaţie care a culminat cu punerea la colţ a tehnicianului după meciul de sâmbătă: „Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu și arbitrului Tudor. Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 și în play-off…”, a spus patronul după meci.

În plus, jucătorii i s-au plâns antrenorului că plata primei de calificare în play-off, 5.000 de euro în funcţie de minutele jucate, va fi plătită doar dacă echipa va fi pe locurile 1-3, iar această decizie a venit abia după clasarea în primele 6 echipe. Adică schimbarea obiectivului fără să existe vreo discuţie între patronat şi partea tehnică.

Calificarea Astrei în play-off a fost considerată una dintre surprizele campionatului, după ce în vară la Giurgiu au fost aduşi 18 jucători noi. Cert este că Iordănescu va duce la final sezonul, apoi va pleca de la echipă.

Loading...
Comentarii