Mergi direct la conținut »
El Hadji Diouf vrea să devină președintele Senegalului. L-a inspriat liberianul George Weah
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > El Hadji Diouf vrea să devină președintele Senegalului. L-a inspriat liberianul George Weah

El Hadji Diouf vrea să devină președintele Senegalului. L-a inspriat liberianul George Weah

El Hadji Diouf vrea să devină președintele Senegalului. L-a inspriat liberianul George Weah.

De Daniel Conțescu,

Fostul atacant de la Liverpool, odinioară un bad boy al fotbalului englez (a fost acuzat de agresiune și condamnat pentru că a condus fără permis de conducere, pe când era la Blackburn), vrea să intre în politică. ”Sunt gata să schimb lucrurile în țara mea”, a spus Diouf, 37 de ani.

George Weah face prozeliți. Fostul atacant de la PSG și de la AC Milan a fost ales președintele Liberiei, iar asta i-a inspirat și pe alți africani să spere la mărire.

”Pentru mulți ani m-am gândit doar la fotbal. Acum, vreau o nouă carieră în politică. Am luat decizia asta pentru că mulți așteaptă o schimbare în țara mea”, a spus senegalezul pentru FourFourTwo, preluat de ”The Sun”.

Diouf, considerat cel mai bun atacant senegalez din toate timpurile, și-a început cariera în Franța, apoi a debarcat în Anglia, în 2002 (Liverpool, Bolton, Sunderland, Blackburn, Rangers, Doncaster și Leeds). Și-a încheiat cariera la Sabah, în Malaezia, în 2015. 

Close
Închide
  Close