MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 16:04

Elvir Koljic, la Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a semnat un contract pentru următorii trei ani

Distribuie

Elvir Koljic, la Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a semnat un contract pentru următorii trei ani.

Clubul de fotbal Universitatea Craiova l-a transferat, vineri, pe atacantul Elvir Koljic (23 de ani), cel mai bun marcator al campionatului din Bosnia-Herţegovina în actualul sezon, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

„Universitatea Craiova anunţă faptul că a semnat un contract valabil 3 ani de zile cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu cel mai în formă atacant al campionatului din Bosnia & Herţegovina, Elvir Koljic, cel care a izbutit să marcheze 8 goluri şi să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape de campionat. Bine ai venit în familia Ştiinţei, Elvir şi mult succes în tricoul alb-albastru”, se arată pe site-ul citat.

Născut la 8 iulie 1995 în localitatea spaniolă Valladolid, atacantul are o înălţime de 1,91 m şi va evolua la U Craiova cu tricoul cu numărul 19. 

Elvir Koljic a evoluat ultima oară la FK Krupa, formaţie care ocupă în prezent locul 7 în campionatul Bosniei-Herţegovina. În cariera sa a mai jucat la formaţiile NK Kljuc, NK Triglav Kranj, FK Borac Banja Luka şi Lech Poznan.

Atacantul are în acest an două selecţii în echipa naţională a Bosniei-Herţegovina, pregătită de Robert Prosinecki. El a evoluat în partidele amicale cu Mexic şi SUA, notează Agerpres.


Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov

Loading...
Comentarii