MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 16:04

Elvir Koljic, la Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a semnat un contract pentru următorii trei ani

Distribuie

Elvir Koljic, la Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a semnat un contract pentru următorii trei ani.

Clubul de fotbal Universitatea Craiova l-a transferat, vineri, pe atacantul Elvir Koljic (23 de ani), cel mai bun marcator al campionatului din Bosnia-Herţegovina în actualul sezon, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

„Universitatea Craiova anunţă faptul că a semnat un contract valabil 3 ani de zile cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu cel mai în formă atacant al campionatului din Bosnia & Herţegovina, Elvir Koljic, cel care a izbutit să marcheze 8 goluri şi să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape de campionat. Bine ai venit în familia Ştiinţei, Elvir şi mult succes în tricoul alb-albastru”, se arată pe site-ul citat.

Născut la 8 iulie 1995 în localitatea spaniolă Valladolid, atacantul are o înălţime de 1,91 m şi va evolua la U Craiova cu tricoul cu numărul 19. 

Elvir Koljic a evoluat ultima oară la FK Krupa, formaţie care ocupă în prezent locul 7 în campionatul Bosniei-Herţegovina. În cariera sa a mai jucat la formaţiile NK Kljuc, NK Triglav Kranj, FK Borac Banja Luka şi Lech Poznan.

Atacantul are în acest an două selecţii în echipa naţională a Bosniei-Herţegovina, pregătită de Robert Prosinecki. El a evoluat în partidele amicale cu Mexic şi SUA, notează Agerpres.


Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov

Citește mai multe despre Elvir Koljic și Universitatea Craiova pe Libertatea.

Comentarii