MENIU CAUTĂ

Elvir Koljici, Dzeko din Bănie! Debut fanastic pentru bosniacul oltenilor: ”Poate luăm şi campionatul, de ce nu?”

Distribuie

Elvir Koljici, Dzeko din Bănie! Debut fanastic pentru bosniacul oltenilor: a deschis scorul în derby-ul cu Dinamo (3-0).

”Faptul că am marcat este un vis devenit realitate. Eu sunt un atacant, trebuie sa înscriu mereu. Atmosfera a fost fantastică, a meritat să sărbătorim. Cred că ne putem bate şi la primul loc. Poate luăm şi campionatul, de ce nu?”, a spus Koljići.

„Craiova este un club bun pentru un tânăr jucător care trebuie să se dezvolte. Am făcut alegere potrivită. Dezko? Este un compliment faptul că mă asemănați cu el, este modelul meu, însă, decomadată, sunt… cam departe de el”, a mai zis Koljići, jucător recomandat Științei de fostul portar Adnan Guso.

Elvir Koljic (23 de ani), cel mai bun marcator al campionatului din Bosnia-Herţegovina în actualul sezon, 8 goluri în 7 meciuri, a semnat pe trei ani cu oltenii.

Născut la 8 iulie 1995 în localitatea spaniolă Valladolid, atacantul are o înălţime de 1,91 m.

Elvir Koljic a evoluat ultima oară la FK Krupa, formaţie care ocupă în prezent locul 7 în campionatul Bosniei-Herţegovina. În cariera sa a mai jucat la formaţiile NK Kljuc, NK Triglav Kranj, FK Borac Banja Luka şi Lech Poznan (5 meciuri, fără gol în sezonul trecut).

Atacantul, care a mai cochetat cu Alaves și Dijon, are în acest an două selecţii în echipa naţională a Bosniei-Herţegovina, pregătită de Robert Prosinecki. El a evoluat în partidele amicale cu Mexic şi SUA.

Citește mai multe despre eDIN dZEKO, Craiova și u craiova pe Libertatea.

Comentarii